Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı Canlı Şifresiz İzle - beIN Sport Canlı Yayını - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı Canlı Şifresiz İzle - beIN Sport Canlı Yayını

Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı Canlı Şifresiz İzle - beIN Sport Canlı Yayını

Süper lig 31. haftasında Kasımpaşa, Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Küme düşme hattının 4 puan üstünde 34 puanla 14. sırada yer alan Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında kazanarak rahat bir nefes almayı hedefliyor. Kasımpaşa Fenerbahçe maçı muhtemel ilk onbirleri ve maçın canlı yayın linki haberimizde.

04.05.2019 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig 31. haftası bugün oynanacak 3 maç ile devam edecek. günün son maçında Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya konuk olacak. Maç öncesinde Kasımpaşa 38 puanla 10. sırada iken tarihin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe, 34 puanla 14. sırada yer alıyor.

Süper Lig 31. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak Kasımpaşa Fenerbahçe maçını Halis Özkaya yönetecek. Yardımcı hakemler ise Kemal Yılmaz ile Aleks Taşçıoğlu. Karşılaşmanının TV yayını beIN Sports 1 kanalında olacak. Webten cepten bilgisayardan izlemek isteyenler ise aşağıdaki linke tıklayarak maçı satın alabilir ve şifresiz olarak seyredebilirler.

UZUN ZAMANDIR GALİP GELEMEYEN İKİ TAKIM: KASIMPAŞA VE FENERBAHÇE

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta maçında Kasımpaşa ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. İki takımın da galibiyete hasreti ve ihtiyacı aynı oranda. Fenerbahçe 34 puanla 14. sırada bulunuyor. Ev sahibi takım ise 38 puanla 10. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe, Fenerbahçe, Süper Lig'de deplasmanda 7.5 aydır galip gelemiyor. Sarı lacivertliler, deplasmanda oynadığı 15 maçta tek galibiyet alırken 6 beraberliği ve 8 mağlubiyeti bulunuyor.

Kasımpaşa'nın ise uzun zamandır şansı Fenerbahçe'ye tutmuyor. Sarı lacivertli takım ile oynadığı son 12 maçta galip gelemeyen Kasımpaşa, bu maçlardan onunu kaybederken 2'sinden beraberlikle ayrıldı. Kasımpaşa'nın sahasında oynanan maçlarda ise 6'sını Fenerbahçe kazanırken bir galibiyet de ev sahibinin bulunuyor.

KASIMPAŞA FENERBAHÇE MUHTEMEL İLK ONBİRLER

Kasımpaşa'da cezalı Ben Youssef cezalı, sakatlığı bulunan Tobias Heintz oynayamayacak.

Fenerbahçe cezaları nedeniyle Sadık Çiftpınar, Skrtel ve Volkan Demirel bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlıkları düzelen Serdar Aziz, Vitor Moses ve Mehmet Topal'ın ise oynaması bekleniyor.

Fenerbahçe'de Eljif Elmas, Nabil Dirar, Harun Tekin, Roman Neustaedter ve Tolgay Arslan, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu isimler, sarı kart görmeleri durumunda 32. haftada Akhisarspor ile yapılacak maçta forma giyemeyecek.

Kasımpaşa: Scuffet, Popov, Josue Sa, Veysel, Veigneau, Sadiku, Tarkan, Khalili, Hajradinovic, Trezeguet, Koita.

Fenerbahçe: Harun, Isla, Neustadter, Serdar, Hasan Ali, Tolgay, Jailson, Dirar, Mehmet Ekici, Valbuena, Soldado.

Son Dakika Spor Kasımpaşa Fenerbahçe Maçı Canlı Şifresiz İzle - beIN Sport Canlı Yayını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement