Kasımpaşalı Trezeguet, Slavia Prag'a İmza Atacakken Masadan Kalktı - Son Dakika
Spor

Kasımpaşalı Trezeguet, Slavia Prag'a İmza Atacakken Masadan Kalktı

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Trezeguet, Slavia Prag'ın sunduğu 4 yıllık sözleşmeye imza atacakken masadan kalktı.

11.07.2018 17:59

Çek basını, Mahmoud Hassan Trezeguet'in Prag'a gittiğini ve sağlık kontrollerinden geçtiğini açıkladı. Mısırlı oyuncunun, 4 yıllık sözleşmeye resmi imzaların atılacağı sırada vazgeçtiği ve transferin son anda iptal olduğunu yazdı.

Kulüp yetkililerin de onayladığı bu gelişme sonrası Çekya tarihinin en pahalı transferi olması beklenen Mahmoud Hassan Trezeguet'in, bu gelişme sonrası Kasımpaşa kampına geri döneceği ifade edildi.

HİLMİ ÖKSÜZ, TRANSFERİ BU SÖZLERLE DOĞRULAMIŞTI

Kasımpaşa Başkan Vekili Hilmi Öksüz: "Trezeguet'in Slavia Prag'a transferi bizim rızamın dışında gerçekleşti. Serbest kalma maddesini ödemeyi kabul ettikleri için, bizim elimizde olan bir şey değil." ifadelerini kullandı. Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin ise "Slavia Prag, Trezeguet'nin sözleşmesinde yer alan 5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödemeyi kabul etti. Transfer 2 gün içinde tamamlanır. 5 milyon Euro'yu sağlık kontrolünden hemen sonra tek seferde ödeyecekler" şeklinde konuştu.

GALATASARAY'IN TREZEGUET İÇİN SUNDUĞU TEKLİF

Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Trezeguet için Galatasaray, 2.5 milyon euro bonservis ve 2 de futbolcu takası teklif etmişti. Sarı-kırmızılı kulübün transferdeki beyni Abdürrahim Albayrak da yaptığı açıklamada Trezeguet'in transferi için görüşmelerde bulunduklarını ve Kasımpaşa'dan kolaylık beklediklerini dile getirmişti.

Kasımpaşalı Trezeguet, Slavia Prag\'a İmza Atacakken Masadan Kalktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Kasımpaşalı Trezeguet, Slavia Prag'a İmza Atacakken Masadan Kalktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • capoiera: Ne vitrini kardeşim gs bu yil avrupada nal toplar fatih terim teknik direktör degil mafya babasi milli takimin hali ordada bizim yendigimiz adamlar final oynuyor fatih miş tıssssssssssssss 7 8 Yanıtla
  • Gs cimbom: Trezeguet gs yi istiyor.. Ama gs yonetimi ve kasimpasa yonetimi arayi bulup transferi bir turlu biteremiyo.. 1 bucuk aydir bu transferde bos muhabbet yaptiniz.yaziklar olsun 3 1 Yanıtla
  • ?: 2.5 milyon euro arti tolga. Tolga kasimpasa da is yapar. 1 0 Yanıtla
  • ISLAH: TRAZEGUET İYİ BELLİ Kİ BİZE VERMEYECEKLER YA DA PÜRÜZ ÇIKIYOR PERULU KUEVA OLABİLİR GOMİSİN YANINA SIRP MİTROVİÇ OLABİLİR DONK VE MAİCON UZUN İKİSİDE BİRAZ ÇALIŞMAYLA STOPER VE DEFANS GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYABİLİRLER ALABİLİRSEK BELÇİKALI COMPANY DEFANSA GÜÇ KATAR 0 0 Yanıtla
  • Belediye işçileri mağdur: lütfen mağduriyetimiz giderilsin 0 0 Yanıtla

Advertisement