Kastelli'nin Eşinin Evine Haciz Geldi - Son Dakika
Ekonomi

Kastelli'nin Eşinin Evine Haciz Geldi

Kastelli\'nin Eşinin Evine Haciz Geldi

Banker Kastelli Olarak Tanınan Abidin Cevher Özden'in 370 Bin YTL'lik Borcu Yüzünden Kefil Olan 50 Yıllık Eşi Mukadder Özden'in Nişantaşı'ndaki Evine Dün Haciz Geldi.

17.05.2008 02:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Banker Kastelli olarak tanınan Abidin Cevher Özden’in 370 bin YTL’lik borcu yüzünden kefil olan 50 yıllık eşi Mukadder Özden’in Nişantaşı’ndaki evine dün haciz geldi.

Mukadder Özden’in ilk eşinden olan oğlu Süleyman Cemil Bahadır, haciz işlemi nedeniyle Abidin Cevher Özden’i topa tuttu. Üvey babasının bir dönem aşk yaşadığını öne sürdüğü Nurgül Kaya’ya olan borcundan dolayı haciz geldiğini belirten Bahadır "80 yaşındaki annem 5 yıldır demans hastası. Yani akıl sağlığı yerinde değil. Annem zorla kefil olarak imza attırılmış. Normalde o yaşlardaki bir kişi rapor almadan avukata bile vekalet veremez" diye konuştu. Abdi İpekçi Caddesi 65 numaradaki dairenin 1981 yılında Çarmıklı Holding’den satın alındığını belirten Süleyman Cemil Bahadır, annesinin vesayetini almak için mahkemeye başvurduğunu kaydetti. Vasi tayin edilince yapacağı ilk işin Abidin Cevher Özden’den annesini boşamak olduğunu belirten Süleyman Cemil Bahadır "Özden bankerliği adım atacağı sırada sermayeyi annemden aldı. 1962 yılında 13 bin YTL. Özden’in amacı bu evi sattırıp paraları sevgilileriyle yemek. Zaten annemin çok değerli mücevherlerinin taklidini yaptırıp yer değiştirmiş. Esasları sevgililerinin kulak ve parmaklarını süslüyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Kastelli'nin Eşinin Evine Haciz Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement