Kavak Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika
Güncel

Kavak Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisi

Kavak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce yıl sonu sergisi açıldı.

09.05.2018 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce yıl sonu sergisi açıldı.

Kaymakam Vekili Metin Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kardelen Düğün Salonu'nda düzenlenen serginin açılışında yaptığı konuşmada, eğitimin doğuştan mezara ulaşan bir süreç olduğunu söyledi.

Öğrenmenin yaşı ve sınırı bulunmadığını vurgulayan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Halk eğitim merkezleri, insanları meslek sahibi yapmayı, sanat öğreterek ev ekonomilerine katkıda bulunmalarını sağlamayı amaçlayan bir kuruluştur. Bir şeyler öğrenmek ve beceriler kazanmak için halk eğitimi merkezlerine başvurun. Muhakkak durumunuza ve isteğinize uygun kurslar bulunacaktır."

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tanrıöven ise, 2017-2018 yılı eğitim öğretim döneminde çeşitli konularda 154 kurs açtıklarını belirterek, "Kurslardan 3 bin 151 kişi yararlandı. Gelecek eğitim öğretim döneminde daha fazla kurs açılması ve daha fazla vatandaşımızın yararlanmasını temin etmek istiyoruz." diye konuştu.

Halk oyunları gösterisinin ardından kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri verildi, ardından açılışı gerçekleştirilen sergi gezildi.

Serginin açılışına, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüsnü Mete Ergin, İlçe Emniyet Müdürü Berkan Çolak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hanife Öztürk Erdin, daire amirleri ile kurs eğitmenleri ve kursiyerler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kavak Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement