Kayınbiraderi, Saçından Tutup Yatak Odasına Götürdüğü Yengesine Tecavüz Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Kayınbiraderi, Saçından Tutup Yatak Odasına Götürdüğü Yengesine Tecavüz Etti

Adana'da 30 yaşındaki sapık, saçlarından sürükleyerek yatak odasına götürdüğü yengesine tecavüz etti.

03.04.2018 15:42  Güncelleme: 21:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da kan donduran bir olay yaşandı. Eşi cezaevinde bulunan kadın, kayınbiraderinin tecavüzüne uğradı. Talihsiz kadın, "Kapıyı kilitleyip kardeşimin yatağında yatacağını söyledi. Kendisini dışarı çıkarmak istedim ama saçımdan tutup darp ettikten sonra tecavüz etti. Bir an önce bulunup cezasını çekmesini istiyorum" diyerek gözyaşı döktü. Bu arada genç kadın, ailesi tarafından Hatay'a götürülürken, dedelerinin yanında kalan çocuklardan B., "Anne bizi bırakıp gitme" diyerek annesine sarılıp ağladı.

ÖNCE DARP ETTİ

Cinsel saldırı olayı, Adana merkez Yüreğir ilçesinde önceki gece yaşandı. İddiaya göre eşi cezaevinde bulunan ve üç çocuğuyla yaşayan D.B.'nin kayınbiraderi Sezer B., kapının zilini çaldı. Kapıyı açan kadın, karşısında kayınbiraderini gördü. İçeri giren Sezer B., çocukların da uyumasını fırsat bilerek, çaresiz kadını önce darp etti, daha sonra cinsel saldırıda bulunduktan sonra evden ayrıldı. Perişan bir halde kalan talihsiz kadın, Hatay'da yaşayan ailesini arayarak başından geçenleri anlattı.

Kayınbiraderi, Saçından Tutup Yatak Odasına Götürdüğü Yengesine Tecavüz Etti

Hemen Hatay'dan Adana'ya gelen ailesi, kızlarını da yanlarına alarak Köprübaşı Polis Merkezi'ne giderek Sezer B.'den şikayetçi oldu. Harekete geçen polisler yaptıkları araştırma sonucunda saldırganı bulamadı. Aldığı darbeler sonucu boynunda morluklar oluşan D.B., başından geçen olayı şöyle anlattı:

"ÇOK YALVARDIM, DİNLEMEDİ"

"Çocuklar uyumuştu. Kapı çaldı. Baktım kayınbiraderim. Kapıyı açmamı istedi. Sabah gelmesini söyledim. Önemli bir konu söyleyeceğini söyledi. Kapıyı açtım ve hemen kilitleyip anahtarı cebine koydu. Anahtarı geri vermesini istedim. Bu kez, 'Ben bugün kardeşimin yatağında yatacağım. Bana yatak odasını göster' dedi. Saçımdan tutup yatak odasına götürdü ve oranın da kapısını kilitledi. Çok yalvardım ama beni dinlemedi. Kendisinden şikayetçiyim. Yakalanıp cezasını çekmesini istiyorum."

Kayınbiraderi, Saçından Tutup Yatak Odasına Götürdüğü Yengesine Tecavüz Etti

BİRBİRLERİNE SARILIP AĞLADILAR

Kızına cinsel saldırıda bulunan adamın yakalanıp en ağır ceza verilmesini isteyen baba R.B. (53), "Bu nasıl bir insan? Böyle insanlar yaşamamalı" diyerek tepkisini dile getirdi. Bu arada D.B. ailesi tarafından Hatay'a götürülürken en büyük çocuğu B. annesine sarılıp, "Bizi bırakıp gitme. Biz sensiz ne yapacağız" diyerek gözyaşı döktü. Anne ve kızın birbirlerine sarılıp ağlaması yürekleri dağladı. (Kaynak: Sabah)

Kayınbiraderi, Saçından Tutup Yatak Odasına Götürdüğü Yengesine Tecavüz Etti

Son Dakika 3.Sayfa Kayınbiraderi, Saçından Tutup Yatak Odasına Götürdüğü Yengesine Tecavüz Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (175)

  • Aaaaa: Mhp nin oyunun yüksek olduğu yerden başka ne beklenir 16 48 Yanıtla
    şeriatşartkardeşim: izmire ne demeli cahape kalesi 4 3
  • ACİL ŞERİAT BAŞKA ÇARE YOK ALLAHTAN KORKUN : EVET ACİL ŞERİATIN GELMESİ LAZIM ALLAH İNSANLARIN İSLAH OLMASI İÇİN ŞERİATI GÖNDERMİŞTİR MÜSLÜMAN ALLAHIN KANUNLARINI YANİ ŞERİATI İSTER AMA ŞUNU BİLİN ALLAHIN KANUNLARINDA ZERRE KADAR HAKSIZLIK YAPILMAZ ŞERİATI EN ÇOK NAMUSSUZLAR SUÇLULAR ŞEREFSİZLER HAKSIZLIK YAPANLAR YOLSUZLUK YAPANLAR HARAM YİYENLER FAİZ YİYENLER RÜŞVET YİYENLER KADIN SATANLAR İÇKİ SATANLAR KUMAR OYNAYANLAR İSTEMEZLER ŞERİAT HER TOPLUMA NASİB OLMAZ İNSANLAR AZMIŞ KİMSENİN KİMSEYE GÜVENİ KALMAMIŞ 42 14 Yanıtla
  • one 10: A D A N A Şaşırdık mı HAYIR 40 11 Yanıtla
    adana: adanalıar senii :) 1 5
  • Adanalı: Bu haberlere konu olanlar Adananın yerlisi olamaz. Doğudan göç edenler bozdu adanayı 20 21 Yanıtla
    şırnaklı : yürü len 1 3 şırnaklı : hadi kadın hataylı peki bunu yapan kanı bozuk nereli ona cvp ver kendi pisliğiniz başkasına çamur atma 2 2
  • urfalimenejer: adana nato bombalamalı 27 10 Yanıtla
  • Gazeteci Yazar: tüm yorumcuları protesto ediyorum,hiç kimse dogru bir çözüm önermemiş,yazıklar olsun.ulan bunun çözümü gayet kolay,hükümet istifa etsin,gerisi kolay hıyartolar,meral akşener hem adanayı hemde türkiyeyi huzura kavuşturacaktır,oylarınızı ona verin ve kurtulun. 9 26 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement