Kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldüren cani damat: Eşimi ve çocuğumu göstermedikleri için yaptım - Son Dakika
3.Sayfa

Kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldüren cani damat: Eşimi ve çocuğumu göstermedikleri için yaptım

Çorum'da kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürerek, kayınbiraderinin eşi ve çocuğunu yaralayan azılı katil, olay sonrasında kaçıp saklandığı akrabasının evinde kıskıvrak yakalandı. Kayınvalidesi ile kayınbiraderinin eşini ve çocuğunu kendisine göstermediğini iddia eden katil, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

23.11.2020 12:43  Güncelleme: 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çarşamba akşamı Gencel Kıltepe (37), Bahçelievler Mahallesi Bahar 1'inci Cadde'de oturan eşinin kardeşi Serkan Özçiftçi'nin(32) evine gitti. Kapı önünde bekleyen Kıltepe, otomobilden inen kayınbiraderi Serkan Özçiftçi ile eşi Alev (28) ve çocukları Güney Özçiftçi'ye (3) tüfekle ateş etti.Serkan Özçiftçi, eşi ve oğlu yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

ANNE VE OĞUL VEFAT ETTİ

Gencel Kıltepe, bu kez kayınvalidesi Gülizar Özçiftçi'nin (64) Çoraklık Bağları mevkisindeki evine gitti. Kıltepe, burada da kapıyı açan kayınvalidesini tüfekle vurdu. Yaralanan kayınvalide de hastaneye kaldırıldı. Serkan Özçiftçi, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Özçiftçi'nin annesi Gülizar Özçiftçi de tedavi gördüğü hastanede 2 gün sonra yaşamını yitirdi.

Kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldüren damat, ormanda kulübede saklanmış

AKRABASININ EVİNDEN YAKALANDI

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri Kıltepe'yi, Çalyayla Köyü'nde bir akrabasının evinde yakaladı. Yapılan araştırmada,katilin ormanlık alanda izini kaybettirip, bir süre kulübede saklandığı, köydeki akrabasının yanına gidince de yakalandığı ortaya çıktı.

Kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldüren damat, ormanda kulübede saklanmış

"EŞİMİ VE ÇOCUĞUMU BANA GÖSTERMEDİLER"

Polisteki ifadesinde olaydan 7 ay önce eşinin başka bir erkekle arkadaşlık ettiğini öğrendiğini öne süren Gencel Kıltepe, "Olayı gerçekleştirdikten sonra bir araçla kent merkezinden uzaklaştım. Ormanlık alana gidip burada bir kulübede saklandım. 7 ay önce eşimin başka bir erkek şahısla arkadaşlık ettiğini öğrendim, evi terk etmiştim. Bir süre beni yakınlarım arasa da telefonlara bakmadım. Eşimin abisi Serkan ve annesi Gülizar, eşimi benden ayırdı. Eşimi ve çocuğunu bana göstermediler. Sonra da bu olaylar yaşandı" dedi.

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Gencel Kıltepe, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldüren cani damat: Eşimi ve çocuğumu göstermedikleri için yaptım
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldüren cani damat: Eşimi ve çocuğumu göstermedikleri için yaptım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • FB Lİ: ADAM ÖLDÜRMEKLE HAKLI.SEN KİMSİNDE NİKAHLI KARISINI VE ÇOCUĞUNU GÖSTERMİYORSUN..ARALARINI YAPACAĞINA AYIRIYORSUN 10 7 Yanıtla
  • Candan: sende geber hain. 7 5 Yanıtla
    YeşilSiyah54: sen haberi güzel oku haberin başlığına göre yorum yapma. önce bak kim hain miş................. 0 0
  • esselah1984: adama neden cani diyorsunuz ki adama evladını göstermemek ne demek ne hakla siz göstermezsizin ee olacagı buydu ne bekliyorsunuz.. 2 0 Yanıtla

Advertisement