Kayıp Öğretmeni Arama Çalışmaları 15'inci Gününde - Son Dakika
Güncel

Kayıp Öğretmeni Arama Çalışmaları 15'inci Gününde

Kayıp Öğretmeni Arama Çalışmaları 15\'inci Gününde

Haber-Kamera: Nurcan KIRCALI İSTANBUL / DHA Şile'de balık tutmak için gittiği Sahilköy Karaburun mevkiinde kaybolan müzik öğretmeni Fatih Tabakoğlu'nun arama çalışmaları bu günde devam etti.

18.12.2014 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Nurcan KIRCALI İSTANBUL/ DHA

Şile'de balık tutmak için gittiği Sahilköy Karaburun mevkiinde kaybolan müzik öğretmeni Fatih Tabakoğlu'nun arama çalışmaları bu günde devam etti. Bugün ki arama çalışmalarına dip taraması yapması için trol tekneleri de dahil oldu.

Şile Çayırbaşı Fatma Seher Hanım Ortaokulu'nda 1 buçuk yıldır müzik öğretmenliği yapan Fatih Tabakoğlu (38), 3 Aralık'ta, balık tutmak için evinden ayrılmış, kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Ailesi ve öğretmen arkadaşlarının ihbarı üzerine harekete geçen ekipler,

olaydan bir gün sonra Tabakoğlu'nun, Karaburun piknik alanında otomobiline ulaştı. Deniz kenarında da genç öğretmenin ayakkabıları, olta takımı ve çantası bulundu. AFAD ve Jandarma ekipleri tarafından karada ve denizde arama çalışmları 15'inci gün olan bugün de devam etti. Bugün ki arama çalışmlarına dip taraması yapması için trol tekneleri de dahil oldu.

BABASI VE ARKADAŞLARI DA ARIYOR

Arama çalışmalarının sürdüğü yerde Fatih Tabkoğlu'nun babası Metin Tabakoğlu da balıkçı teknelerinin dipten tarayarak yaptıkları arama çalışmalarını dürbünle izledi. Arkadaşları da ilk günden beri Tabakoğlu'nun arama çalışmalarına katılıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayıp Öğretmeni Arama Çalışmaları 15'inci Gününde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement