Kayısı Fuarında Alişan Rüzgarı Esti - Son Dakika
Güncel

Kayısı Fuarında Alişan Rüzgarı Esti

Kayısı Fuarında Alişan Rüzgarı Esti

21.Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslar Arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali büyük bir coşkuyla başladı.

04.07.2013 10:50

21. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslar Arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali büyük bir coşkuyla başladı. Festivalde sahne alan sanatçı Alişan, Malatyalılara keyifli anlar yaşattı.

Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın açılışı sonrası ünlü Sanatçı Alişan, Mişmiş Park fuar alanında konser verdi. Birbirinden güzel şarkılarıyla Malatyalılara keyifli vakit geçirten Alişan, geçmişte dizi çekimleri için geldiği Malatya'yı çok sevdiğini söyledi. Dizi çekimleri esnasında 12 kilo aldığını ifade eden Alişan, zengin Malatya mutfağını çok sevdiğini de dile getirdi.

Konser sonrası Malatya Belediye Başkan Yardımcısı ve Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu ile Malatya Belediyesi Fuarcılık Anonim Şirketi Genel Müdürü Murat Nalçacı, Alişan'a kristal kayısı plaketi ve kayısı takdim etti.

Gecede daha sonra Kahtalı Mıçı sahne aldı. Söylediği türkülerle Malatyalıları coşturan Kahtalı Mıçı'ya Malatya Belediyesi Fuarcılık Anonim Şirketi Genel Müdürü Nalçacı, kristal kayısı plaketi ve kayısı takdim etti.

Festivale, Gürcistan Halk Oyunları ekibi ise dans gösterileriyle renk kattı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayısı Fuarında Alişan Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement