Kaymakam Demirci Milli Eğitim Binasında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Demirci Milli Eğitim Binasında İncelemelerde Bulundu

Şırnak’ın Silopi İlçe Kaymakamı Suat Demirci, gerçekleştirilen eylemlerde zarar gören Milli Eğitim binasında incelemelerde bulundu.

14.10.2014 13:44

Şırnak'ın Silopi İlçe Kaymakamı Suat Demirci, gerçekleştirilen eylemlerde zarar gören Milli Eğitim binasında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Demirci, kentte yapılan izinsiz gösteri sonucunda alt katı tamamen kullanılamaz hale gelen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasını inceledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan ile binayı gezen Kaymakam Demirci, yapılan saldırılardan en çok öğrencilerin zarar gördüğünü söyledi. Kaymakam Demirci, Kaymakamlık nezdinde hasar tespit çalışmaları için komisyon kurulduğunu kaydederek, "Komisyon çalışmalarına başladı. Bir çok kamu kurumu zarar gördü mobeseler kullanılmaz hale geldi. Bunun yanı sıra 3 okulumuz kullanılmaz haldedir. Okulların eğitime hazırlamak için bütün imkanlarını kullanıyoruz İnşallah en kısa sürede okullarımız tekrar eğitim vermeye başlayacaktır. Zarar gören okullarda okuyan öğrencilere yakınlarda bulunan okullarda eğitimlerine devam edecekler. Eğitime yapılan saldırılar en çok öğrencileri mağdur ediyorlar.Öğrenciler okullarından uzak kalıyorlar. Olaylarda zarar gören vatandaşlarımızın zararı devlet tarafından karşılanacaktır. Dileriz ki bir daha böylesi olaylar yaşanmaz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan ise gösteriler sırasında tahrip olan binalarında çalışmaların başladığını söyledi. Olaylar dolayısı ile hiçbir öğretmenin istifa etmediğini belirten Dayanan, ilçede sadece bir öğretmenin istifa ettiğini, onun da kişisel sorunlardan dolayı istifa ettiğini söyledi. Dayanan ayrıca ilçede eğitim ve öğretimin devam ettiğini sözlerine ekledi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Demirci Milli Eğitim Binasında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement