Kaymakam Engin'e Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Engin'e Veda Yemeği

Kaymakam Engin\'e Veda Yemeği

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan son kararnamede görev yeri değişen Çorum'un Kargı Kaymakam vekili Hakan Engin veda yemeği verildi.

02.08.2013 16:14

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan son kararnamede görev yeri değişen Çorum'un Kargı Kaymakam vekili Hakan Engin veda yemeği verildi.

Yemeğe Kaymakam Vekili Hakan Engin'in yanı sıra Kargı Belediye Başkanı Mustafa Başpınar, Kargı Müftüsü Bayram Çelik, Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın, Cumhuriyet savcısı Ali Aslan Atalay, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ünsal Güldemir, Emniyet Amiri Komiser Bünyamin Dede, daire müdürleri ve davetliler katıldı.

Kargı Kaymakam Vekili Hakan Engin, Kargı'yı çok sevdiğini belirterek, "Kargı'da yaklaşık 3 ay gibi kısa bir süre görev yaptım bu süre zarfında Kargı'yı çok sevdim, imkanlarım dahilinde Kargı'ya hizmet etmeye çalıştım. Bütün bunlar yaparken bilmeden kalbini kırdığım arkadaşlarım olmuş olabilir, ben herkese hakkımı helal ediyorum, sizlerinde hakkını helal etmesini istiyorum. Çok uzağa gitmiyorum inşallah daha Kargı'ya çok gelicez" dedi.

Hafta sonu ilçeden ayrılacak olan Kaymakam Engin Oğuzlar ilçesi Kaymakamlığına vekalet edecek. Kargı'ya asaleten atanan Düzce Valiliği Kaymakam Adayı Ali Erdoğan'ın da hafta sonu ilçeye gelerek görevine başlayacağı bildirildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Engin'e Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement