Kayseri'de Sokak Köpeklerinin Saldırdığı Lise Öğrencisi Öldü, Mahalle Sakinleri İsyan Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Kayseri'de Sokak Köpeklerinin Saldırdığı Lise Öğrencisi Öldü, Mahalle Sakinleri İsyan Etti

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde, 1 çocuğun köpek saldırısında hayatını kaybetmesi sonrası mahalle sakinleri olaya tepki gösterdi. Bir mahalleli, "Çocuklarımızı okula sopayla getiriyoruz." dedi.

04.01.2019 16:51  Güncelleme: 00:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde 1 çocuğun köpek saldırısında hayatını kaybetmesi sonrası konuşan mahalle sakinleri, "Çocuklarımızı okula sopayla getiriyoruz" dedi.

Kayseri'de Sokak Köpeklerinin Saldırdığı Lise Öğrencisi Öldü, Mahalle Sakinleri İsyan Etti

MAHALLE SAKİNLERİ ŞİKAYETÇİ

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde köpeklerin saldırısına uğrayan Mehmet Özer (14) hayatını kaybetti, Ali Tuğrul (14) ise yaralandı. Olayın ardından çocukların okuduğu Ayşe Baki Simitçi Anadolu Lisesi'nde eğitime ara verildi. Okulda okuyan bazı öğrenciler, okulun önünde gözyaşlarına boğuldu.

Kayseri'de Sokak Köpeklerinin Saldırdığı Lise Öğrencisi Öldü, Mahalle Sakinleri İsyan Etti

"MEZBAHANE KAPANINCA MAHALLEDE KÖPEK SAYISI ARTTI"

Daha önce de bazı vatandaşların köpek saldırısına uğradığını söyleyen bir mahalle sakini, "Aşağıdaki mezbahane kapandıktan sonra bütün köpekler buraya geldi. Biz çoğu zaman burada hem öğretmenleri hem de öğrencileri köpeklerden kurtardık ve okula kadar getirdik. Televizyona çıkıp da 'hayvan hakları koruyucusuyuz' diye şov yapan bayanların şu durumu görmeleri lazım. Bu çocuklara günah değil mi? Onların annesine babasına günah değil mi? Dün de arka tarafta oturan bir bayanı ısırdılar." ifadelerini kullandı.

Kayseri'de Sokak Köpeklerinin Saldırdığı Lise Öğrencisi Öldü, Mahalle Sakinleri İsyan Etti

"ÇOCUKLARI OKULA SOPAYLA GETİRİYORLAR"

Bir başka mahalle sakini ise, "Eşim çocukları okula sabahları sopayla getiriyor. En azından müdahale etmek için sopayla geliyorlar. Başka yapacak bir şey yok. Tüfekle çıksak olmuyor. Vursak suçlu oluyoruz, vurmazsak böyle oluyor. 14 yaşındaki çocuk öldü gitti. Bunların ailesine ne diyeceksin" şeklinde konuştu.

Kayseri'de Sokak Köpeklerinin Saldırdığı Lise Öğrencisi Öldü, Mahalle Sakinleri İsyan Etti
Kayseri\'de Sokak Köpeklerinin Saldırdığı Lise Öğrencisi Öldü, Mahalle Sakinleri İsyan Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayseri'de Sokak Köpeklerinin Saldırdığı Lise Öğrencisi Öldü, Mahalle Sakinleri İsyan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (71)

  • Tky: Hayvana yapılsa hayvan severler ayaklanır. İnsana yapıldı herkez kader diyeçek. Hayvan kadar degerimiz yok. 19 4 Yanıtla
  • GALATASARAYLI: HAYVAN HAKLARI SAVUNUCULARINDAN BİR RİCAAM OLACAK GİDİN SİZ ÖLEN ÇOCUĞUN AİLESİNİN YANINA HADİİ HADDİİ 13 4 Yanıtla
  • can can: hayvanlar aç kalmadığı sürece kimseye saldırmaz devlet in belediyeleri ödenek alıyo vergi alıyo kendilerine makam mekan yapıcaklarına hayvanları baksın beslesin hizmetçierinizi azaltırsanız ozaman doğru yolu görürsünüz 9 6 Yanıtla
  • Fatih: It sevici kokanalar nerdesiniz 9 6 Yanıtla can can: köpek sevmeyen yobaz hayvalar bu dünyanın canlılarıdır sen geber o zaman bir hayvan bir düşmandan kurtulur 5 6
  • Polak: SÖYLEYİNCE SUCLU OLUYOZ SOKAK KÖPEKLERİ YAKALANIP ÇİNE SATILMALI YADA TELEF EDİLMELİ 8 7 Yanıtla
  • max: kısırlaştırın 11 3 Yanıtla
  • hafız: zehirleyin.ben öyle yaptım 6 7 Yanıtla can can: sen kendşini zehiğrle insan müsfettesi 1 6 doğrucu davut : köpek saldırısından daha çok r insan katili var onları da zehirliyor musun acaba onlara gelince gıkınız çıkmaz çünkü aynı nanesiniz, 2017 de 2700 insan cinayete kurban gitti ses çıkardın mı 2018 deki kesin 5000 i bulur bunlara da ses çıkarsanıza 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu
    01:20 Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi. Etimesgut ilçesi Topçu mahallesinde seyir halinde olan bir araç yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geldi. Yaralanan olmadı.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü
    00:41 Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü

    Ekvador Belediyeler Birliği, Portovelo kasabasının Belediye Başkanı Jorge Moldonado'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Son 2 günde iki belediye başkanının öldürüldüğü belirtilirken, her iki belediye başkanının da yasa dışı madencilik faaliyetleriyle ilgilenen suç çetelerince öldürüldüğü ifade edildi. Bu olay, Ekvador'da son dönemde artan belediye başkanı suikastlarına bir yenisi olarak eklendi.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı
    00:21 Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir oto kiralama ofisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir kişi yaralanırken, 61 ayrı suç kaydı bulunan ve olay sonrası kaçan zanlı ormanlık alanda yakalanarak gözaltına alındı. Saldırı sonucu yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement