Kayseri'de Tefeci Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Tefeci Operasyonu

Kayseri ve Nevşehir'de tefecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 1'i kadın 12 kişi yapılan sorgularının ardından adliyeye gönderildi.

18.01.2018 12:25

Kayseri ve Nevşehir'de tefecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 1'i kadın 12 kişi yapılan sorgularının ardından adliyeye gönderildi. Ev ve iş yerlerinde yapılan aramada çok sayıda çek ve senet ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü Mali Şube Amirliği gelen ihbarlar neticesinde yaptığı değerlendirmede N.K., S.K.,A.K., N.Ü., E.S., hakkında soruşturma başlattı. Soruşturmayı detaylandıran polis, Y.K., A.K., E.K.,S.K., U.K.,S.Y., ve H.H.S'nin tefecilik suçları işlediğini belirledi. 3 ay süren çalışma neticesinde maddi açıdan zor durumda bulunan esnafların çeklerini kırmak suretiyle tefecilik yapan 1 kadın 12 kişi Kayseri ve Nevşehirin Avanos ilçesindeyapılan operasyonla gözaltına alındı. Gözaltına alınan 5 kişinin ev ve iş yerinde yapılan aramada 1 milyon 400 TL'lik 145 çek, 600 Bin TL'lik 30 senet ve dijital materyallere el konuldu. Tefecilik iddiasıyla gözaltına alınan kişi, sorgularının ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliğinde sağlık raporu alınmasının ardından adliyeye gönderildi

Kayseri\'de Tefeci Operasyonu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Tefeci Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement