Kayserispor'dan Çok Özel Ziyaret... - Son Dakika
Spor

Kayserispor'dan Çok Özel Ziyaret...

Kayserispor\'dan Çok Özel Ziyaret...

Kayserispor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile futbolcular Muammer ve Lung, özel eğitim merkezindeki öğrencilerle bir araya geldi.

18.10.2018 18:00

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile  futbolcular, özel eğitim merkezindeki öğrencileri ziyaret etti.
Merkez Melikgazi ilçesinde faaliyet gösteren merkezi ziyaret eden  Sağlam ile futbolcular Muammer Yıldırım ve Silviu Lung'u öğrenciler, öğretmenler  ve veliler karşıladı. Sağlam ve futbolcular, Kayserispor atkısı hediye ettikleri  çocuklarla pasta kesip, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Gazetecilere açıklama yapan Sağlam, toplum için çok değerli insanların  eğitim gördüğü bir merkezi ziyaret etmekten son derece mutlu olduklarını söyledi.
Özel insanlara toplumun her kademesinden destek verilmesi gerektiğini  belirten Sağlam, "Bugün çok güzel bir yerdeyiz. Güzel kardeşlerimizi ziyarete  geldik. Onlar toplumumuz için çok değerli. Dolayısıyla herkesin bu konuda biraz  daha hassas düşünüp bu kardeşlerimize her yerde ilgi gösterip, destek olması  gerekiyor. Hepimiz birer engelli adayıyız." diye konuştu.
Eğitim gören çocukların ülkenin geleceği olduğunu, ilerleyen süreçte  çok iyi yerlere geleceklerini ümit ettiğini dile getiren Sağlam, şunları  kaydetti:
"Bu kardeşlerimize bedensel ve zihinsel engelli denilmesini  istemiyorum. Onlar gördüğünüz gibi çok değerli, güzel kardeşlerimiz. Bu  rehabilitasyon merkezinde onlara gerekli özen gösteriliyor, tedavileri yapılıyor.  Allah'ın izniyle de hafif problemi olan kardeşlerimiz kısa süre içerisinde  sağlıklarına kavuşacaklar, toplum içerisinde çok önemli yere gelecekler. Bu güzel  kardeşlerimizle ilgilenen, onlara fedakarca emek harcayan buradaki eğitimci  kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Bu güzel anı bize yaşatan herkese teşekkür  ediyorum. İnşallah yarınlar hem bu kardeşlerimiz hem de Kayserispor için daha  güzel olacak."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Kayserispor'dan Çok Özel Ziyaret... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement