Kayserispor-Fenerbahçe Maçının Hakemi Alper Ulusoy 4 Hafta Dinlendirilecek - Son Dakika
Spor

Kayserispor-Fenerbahçe Maçının Hakemi Alper Ulusoy 4 Hafta Dinlendirilecek

Merkez Hakem Kurulu, eleştirilerin odak noktasındaki Kayserispor-Fenerbahçe maçının hakemi Alper Ulusoy'u 4 hafta dinlendirecek.

09.02.2019 16:02

Kayserispor'un Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği maçın hakemi Alper Ulusoy, verdiği ve vermediği kararlar ile sarı-lacivertli camiada adeta infial yarattı.

Üç yıl önce FIFA olan ve yeterli gelişimi gösteremediği için kokartı alınan Alper Ulusoy için UEFA tarafından da TFF ve MHK'ya verilen ortaya çıktı. Alper Ulusoy'un yeterli gelişimi gösterememesi ve "yeterli" olmamasından dolayı TFF ve MHK'dan Ulusoy'un yerine başka bir hakem isteyen UEFA, TFF ve MHK'den Ümit Öztürk'ün ismini aldı.

FIFA KOKARTI YOK

FIFA kokartı olmamasına rağmen son dönemde kritik maçlara atanan ve sergilediği performansla da dikkat çeken Alper Ulusoy, geçtiğimiz hafta Alanyaspor ile Galatasaray arasında oynanan maçtaki yerinde kararlarıyla da maçın gözlemcisi tarafından tam notla ödüllendirilmişti.

Kayserispor-Fenerbahçe Maçının Hakemi Alper Ulusoy 4 Hafta Dinlendirilecek

GÖZLEMCİLER KIRIK NOT VERDİ

Alanyaspor - Galatasaray maçının ardından Kayserispor - Fenerbahçe maçına atan Alper Ulusoy, kritik maçta verdiği kararlar ile Fenerbahçe camiasının büyük tepkisini çekti. Karşılaşmanın ardından Ulusoy'un performansını değerlendiren maçın gözlemcileri Ulusoy'a kırık not verdi.

HÜSEYİN GÖÇEK GİBİ DİNLENDİRİLECEK

Maçın gözlemcisinin yanı sıra Merkez Hakem Kurulu yetkilileri de Alper Ulusoy'a kırık not verirken; tıpkı daha önce bir süre dinlendirilen Halis Özkahya, Hüseyin Göçek ve Serkan Çimen gibi Ulusoy'un da 4 hafta dinlendirileceği öğrenildi.

(Sporx)

Kayserispor-Fenerbahçe Maçının Hakemi Alper Ulusoy 4 Hafta Dinlendirilecek

Son Dakika Spor Kayserispor-Fenerbahçe Maçının Hakemi Alper Ulusoy 4 Hafta Dinlendirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • Zaza: Ne oldu fenere maçı vermedi diyemi dinlendiriyorsunuz töpçüüüü 11 16 Yanıtla
  • Dürbünlü : Fenerbahçenin kökü ortodoks papazlara uzanır ve küme düşürülmelidir. 3 15 Yanıtla
    .....: SENİN KÖKENİN NEREYE UZANIYOR ACABA .... 9 0 Doktor : Dürbünlü sen gerçekten hasta birisin ve acilen tedaviye ihtiyacın var ,en yakın psikiyatri kliniğine başvurmanı tavsiye ediyorum. 1 0
  • Hakan: 4 hafta yetmez hakemliği bıraksın. 11 4 Yanıtla
  • körfez: niye dinlendiriliyor hakmelerde insan onlarda hata yapabilir 7 7 Yanıtla
  • .....: inşallah o hkemliğin hayrını asla görmeyesin 13 0 Yanıtla
  • Serdar: Konu galatasaray olunca 17 kulüp hakemlere laf ettirmeyiz dedi geçen aylarda. Fener dahildi. Şimdi ağlamasınlar. Ayrıca berbat oynadılar. Hakem kayserinin mis gibi golünü iptal etti. Serdar Aziz kendini atıp durdu. 7 6 Yanıtla
  • Fatih: Gayet guzel mac yonetti verdigi butun kararlar dogru az once erman hocada aynisini soyledi aglamayin ezikler 3 9 Yanıtla
    Xmen: İnşallah sizin başinizada gelir.... 2 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement