Kazada Ağır Yaralanan Müdür Yardımcısı Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Kazada Ağır Yaralanan Müdür Yardımcısı Hayatını Kaybetti

Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Seçkin Altınçağ, 3 gün önce geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanmasının ardından ilk müdahale sonrası ambulans uçakla sevk edildiği Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde hayatını kaybetti.

23.06.2014 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Seçkin Altınçağ, 3 gün önce geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanmasının ardından ilk müdahale sonrası ambulans uçakla sevk edildiği Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayatını kaybetti.

Kullandığı otomobilin geçtiğimiz cuma günü öğlen saatlerinde Amasya merkez Ziyaret beldesi yakınlarında yoldaki sebze kasasına çarpmamak için manevra yapması sonucu kontrolden çıktığı kazada ağır yaralanıp ambulans ile kaldırıldığı Sabuncuğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınan evli ve 1 çocuk annesi Seçkin Altınçağ, daha sonra Amasya- Merzifon Havaalanı'ndan Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak ile Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne nakledilmişti.

Şube müdürleri Necmettin Şeker, Şemsettin Yavuz ve Makine Mühendisi İ. Ertuğrul Bican ile birlikte Malatya'ya gidip Altınçağ'ın ailesini yalnız bırakmayan Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, yoğun bakımdaki Altınçağ'ın dün geç saatlerde hayatını kaybettiğini açıkladı. Bolat, ailesine ve müdürlük personeline başsağlığı diledi.

Altınçağ'ın yarın öğlen Sultan Bayezid Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Tekirdede Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına defnedileceği bildirildi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazada Ağır Yaralanan Müdür Yardımcısı Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement