Kazada İki Arkadaş Ölümden Döndü - Son Dakika
Güncel

Kazada İki Arkadaş Ölümden Döndü

İzmir'de, Kuzey Çevre Yolu'nda kontrolsüz bir şekilde şerit değiştirdiği ileri sürülen otomobile, balık yüklü kamyon arkadan çarptı.

03.08.2011 11:00

İzmir'de, Kuzey Çevre Yolu'nda kontrolsüz bir şekilde şerit değiştirdiği ileri sürülen otomobile, balık yüklü kamyon arkadan çarptı. Bariyerlere çarparak sürüklenen otomobil hurdaya dönerken, 2 kişi hafif yaralandı. Kaza, bugün saat 00. 30 sıralarında, Kuzey Çevre Yolu Bayraklı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Karşıyaka'da bir süpermarkette (Tansaş) çalışan 23 yaşındaki Fatih Mehmet Sinecan, iş arkadaşı 20 yaşındaki Sibel Yalçın'ı mesai bitiminde evine bırakmak üzere, yönetimindeki 35 LV 398 plakalı otomobille yola çıktı. Karşıyaka'dan Bornova yönüne giden ve kontrolsüz bir şekilde sağ şeritten orta şeride geçmeye çalıştığı ileri sürülen sürücü Sinecan yönetimindeki otomobile, Torbalı'daki bir süpermarkete (Kipa) balık götüren, evli ve 2 çocuk babası, 35 yaşındaki Şenay Önder yönetimindeki 35 LU 677 plakalı kamyon arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle savrularak bariyerlere çarpan otomobil, bir süre sürüklendikten sonra durabildi. Hurdaya dönen araçta sürücü Sinecan ile iş arkadaşı Yalçın sıkışarak yaralandı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Yaralıları görenler kazayı polis, sağlık ve AKS 110 ekiplerine bildirildi. Kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu iki arkadaş sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Sinecan ile Yalçın ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan iki yaralanın da hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Hurdaya dönen otomobil ise çekici tarafından yoldan kaldırıldı. Yapılan kontrolde kamyon şoförü Şenay Önder'in alkolsüz olduğu tespit edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada İki Arkadaş Ölümden Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement