Kazdağları Fotoğraf Sergisi İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Kazdağları Fotoğraf Sergisi İlgi Gördü

Kazdağları Fotoğraf Sergisi İlgi Gördü

İbrahim Elman’nın gözüyle “Kazdağları Bitkileri Fotoğraf Sergisi”’ne ev sahipliği yapıyor.

10.11.2015 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İbrahim Elman'nın gözüyle "Kazdağları Bitkileri Fotoğraf Sergisi"'ne ev sahipliği yapıyor.

İda Bilinci Kültür Sanat Evi tüm sanat dallarına açık kapısı ile sanata ve sanatçıya destek vermeye, ortam sağlamaya devam ediyor.

Fotoğraf sanatçısı İbrahim Elman'ın 3 yıl boyunca çekimini yaptığı Kazdağı Bitkilerinin sergisi sanatseverlerin ve fotoğraf meraklılarının ziyaretine açıldı.

Fotoğraf sergisine nitelikli ve yoğun ilgi gösteren Edremit halkı bu tür sergilerin devamlı olmasını ve kültürel hayatımızın zenginleşmesini istediklerini söylediler.

Serginin açılışına halkın yanı sıra Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş, Kazdağı Madra Belediyeler Birliği Başkanı Cahit İnceoğlu, Başkan Yardımcısı Sadi Öz ve Birlik Danışmanı Salih Sönmezışık bölgemiz fotoğraf derneği ZEYFOD üyeleri ile Kardelen Objektif Kulübü üyeleri de katılarak destek verdiler.

Dernek Genel Sekreteri İhsan Ardal ; "İbrahim Elman'nın gözündeki ve yüreğindeki ışığı fotoğraflarına yansıtmış. İda Bilinci gibi yeni sanat yaşam alanları oluşturarak yaygınlaştırarak daha geniş kitlelere mahallere bölge insanına ulaşmayı 2016 da hedeflerine koyduklarını ve yerel yönetimlerden bu konuda destek bekliyoruz"dedi.

Dernek Başkanı Çiğdem Gökçek "İbrahim Elman bizce çok önemli bir çalışma gerçekleştirmiş. Çünkü Gündelik hayatta farkında olmadan yanından geçtiğimiz, pikniklerde ve doğa gezilerinde farkında olmadan üstüne bastığımız bu bitkilerin, Kazdağlarının doğal sunusunun önemini bize çocuklarımıza korumak üzere miras kaldığını bir kez daha hatırlattı. Sergi açma mekanı olarak İda Bilincini tercih ettiği için İbrahim Elman'a çok teşekkür ediyor, kendisine ve sanat ile uğraşan herkese bir çatı olmayı sürdüreceğiz." dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kazdağları Fotoğraf Sergisi İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement