Kendall Jenner, Makyajsız Yakalandı - Son Dakika
Magazin

Kendall Jenner, Makyajsız Yakalandı

Ünlü top model Kendall Jenner, sokakta makyajsız olarak objektiflere yakalandı. Jenner yüzünü saklamaya çalışsa da başarılı olamadı.

12.01.2016 13:35  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü şov yıldızı Kim Kardashian'ın üvey kız kardeşi olan ve otoriteler tarafından moda dünyasının "yeni top modeli" olarak adlandırılan 20 yaşındaki Kendall Jenner, bir kez daha paparazzilerin hedefinde.

PAPARAZZİLERE MAKYAJSIZ YAKALANDI

Ablası ve ailenin diğer üyeleri ile yer aldığı Keeping Up With the Kardashians ile hayatının büyük bir bölümünü izleyici ile paylaşan Kendall, bu defa makyajsız olarak çevredeki paparazzilere yakalandı.

Bir süredir St. Barts'ta bulunan ve burada genç şarkıcı Harry Styles ile görüntülenen Janner'ın adı bir süredir aşk dedikoduları ile anılıyor.

Kendall Jenner, Makyajsız Yakalandı

Son Dakika Magazin Kendall Jenner, Makyajsız Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Lale: Ya kadın 24 saat makyajla gezecek degil ya naturel olmuş bence 15 0 Yanıtla
  • Furka: Gayet güzelmiş aslinda 12 3 Yanıtla
  • zudemm: Cok guzel herturlu 9 0 Yanıtla
  • Harbi turkK: Para un yapiyor yoksa sebelegin teki 2 6 Yanıtla
  • adıgüzel: Zaman gelecek(yaşa başa bakmaz),,Eyvah,biz yolcuğuz galiba,bu Dünya,da hayatımız Televizyon başlarında çekirdeklerle,kahve,çay,sigara,alkol,akıllı telefonlarla,gece hayatları,moda,fal,para pul,şans oyunları gibi boş şeylerle uğraşarak geçti,MAL gibi yaşamışız,,diyecekler.Pişmanlık göstermek için kafayı duvara vurmak isteyecekler,ama yerinden kalkamayacaklar.Yattığı yerden son1defa 4 duvara gözlerini çevirip,,haaaaaaa,1bardak içkiye,1paket sigaraya namusumuzu boşuna satmışız,,diyecekler. 7 0 Yanıtla
  • Siverekli: Ülkede bomba patlıyor insanlar ölüyor sizin haberinize bakın 6 0 Yanıtla

Advertisement