Kepez'de Yaz Kursları Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Kepez'de Yaz Kursları Başlıyor

Kepez Belediyesi tarafından açılan etüt merkezlerinde yaz dönemi kursları başlıyor.

28.06.2017 12:34

Kepez Belediyesi tarafından açılan etüt merkezlerinde yaz dönemi kursları başlıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kepez Belediyesi, ilk kademede okuyan öğrencilerin derslerine yardımcı olması amacıyla açtığı bilgi evleri ve etüt merkezlerinde temmuz ayında eğitime başlanacak.

Haftanın yedi günü açık olacak etüt merkezleri, Şafak Mahallesi'ndeki Orhan Gazi Semt Konağı, Sütçüler Mahallesi'ndeki Osman Gazi Semt Konağı ve Varsak bölgesindeki Adnan Menderes Etüt Merkezi, Erenköy Etüt Merkezi, Barış Etüt Merkezi ve Teomanpaşa Etüt Merkezi olmak üzere 6 ayrı noktada hizmet verecek.

İlçede eğitim gören tüm öğrencilerin başvurabileceği merkezlerin yanı sıra sosyal imkanlardan yararlanabilecekleri Kepez Genç Kart, yine makul bir ücretle öğrencilere hizmet verecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün öğrencilere hediyesi olan etüt merkezlerinde eğitim, sabah ve öğle olmak üzere haftanın yedi günü yapılıyor.

Kurs merkezlerinde branş öğretmenleri tarafından öğrencilere, Türkçe, fen bilgisi, sosyal bilgiler, İngilizce, matematik ve teknoloji dersleri veriliyor.

Etüt merkezleri, Kepezli öğrencilerin yaz aylarında da bilgilerini güncel tutarak modern ortamlarda derslerini pekiştirmelerine olanak sunuyor.

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla etüt merkezlerini açtıklarını belirten Tütüncü, tüm öğrencilere belediyenin sosyal imkanlarından yararlanarak geçirecekleri keyifli bir yaz tatili sunduklarını söyledi.

Eğitimler, 3 Temmuz'da başlayacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kepez'de Yaz Kursları Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement