Kgd'nin Bayram Gazetesi Çıktı - Son Dakika
Yerel

Kgd'nin Bayram Gazetesi Çıktı

Kgd\'nin Bayram Gazetesi Çıktı

Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) nin her sene Ramazan ve Kurban Bayramında çıkartmış olduğu “Karaelmas Gazeteciler Derneği Gazetesi” bu Ramazan Bayramında da yine dopdolu haber, yorum ve röportajlarıyla beğenildi.

05.07.2016 15:28

Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) nin her sene Ramazan ve Kurban Bayramında çıkartmış olduğu "Karaelmas Gazeteciler Derneği Gazetesi" bu Ramazan Bayramında da yine dopdolu haber, yorum ve röportajlarıyla beğenildi.

"Zonguldak nereden nereye" manşeti, ve Şerif Cihan'ın Zonguldak'ın sıkıntılarını dile getiren anlamlı karikatürleri, Öznur Güneş'in "Kentin Kadın Yüzü" ile ilgili geniş röportajı, yılların kanayan yarası "Lavuar alanı yetkili arıyor" haberi, İlknur Yılmaz İpekçi'nin "Biraz da biz sizi konuşturalım" mizah tarzı yazısı, gazeteci Kadir Tuncer'in ilgi çekecek araştırma yazıları,TEMA İl Temsilcisi Berran Aydan'ın KGD Başkan Vekili Mustafa Emen'le yaptığı "Zonguldak'ta termik cehennemi" başlıklı röportajı ve "Zonguldakspor çocukluk aşkım" diyen Yalova'lı iş adamı Hakan Albayrak'ın Zonguldakspor'la ilgili ilgiyle okunacak olan açıklamaları yer alıyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kgd'nin Bayram Gazetesi Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement