Kılıç, Mehmet Akif Ersoy'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kılıç, Mehmet Akif Ersoy'u Ziyaret Etti

Kılıç, Mehmet Akif Ersoy\'u Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 2012 çalışmalarına Mehmet Akif Ersoy'u ziyaretle başladı.

02.01.2012 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirnekapı Kabristanında metfun bulunan İstiklal Marşımızın Büyük Şairi Mehmet Akif Ersoy, 2012 yılının ilk gününde, ebedi istirahatgahında bulunduğu kabri başında Kur'anı Kerim okunarak, dualarla anıldı.

01 Ocak 2012 Pazar günü sabah, AK Parti Kağıthane Gençlik Kolları Başkanlığının düzenlediği programda, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile birlikte, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Balin, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kağıthane Gençlik Kolları Başkanı Şaban Demirel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Hazıroğlu, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Zikri Torlak ve Mustafa Kaya'dan oluşan ziyaret ekibi, Mehmet Akif Ersoy'un kabrini ziyaret ederek, Büyük Vatan Şairimizi dua ve rahmetle andılar.

İstiklal Marşımızın TBMM de kabulünün 90. Yılına ulaştığımız bu günlerde, ebediyete uğurlanmasının üzerinden 75 yıl geçmesine rağmen, gönüllerdeki yerini korumaya devam eden Milli Şairin kabri üzerine, getirilen çiçeklerin konulması ve Kur'anı Kerim okunarak dua edilmesi, kabristanda unutulamayacak manevi bir atmosfer oluşturdu.

AK Parti Kağıthane Gençlik Kolları Başkanı Şaban Demirel, Vatan Şairinin düşüncemizde, yaşantımızda ve hissiyatımızda model oluşturduğunu dile getirerek, Mehmet Akif'in yüreğiyle yaşadığı milli duygular ile, geriden gelen nesillere moral ve motivasyon verdiğini ifade etti.

Mısralarında dile getirdiği milli duyguları, kendi yaşantısında her zaman uygulayan Mehmet Akif'in, özlemini çektiği "Asım'ın Nesli", ülkemizde her zaman var olacak ve Büyük Şairi rahmetle anmaya devam edecektir

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kılıç, Mehmet Akif Ersoy'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement