Kılıçdaroğlu'nun Konvoyunda Kaza; Pm Üyesi Yaşar Yaralandı (2) - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'nun Konvoyunda Kaza; Pm Üyesi Yaşar Yaralandı (2)

Kılıçdaroğlu\'nun Konvoyunda Kaza; Pm Üyesi Yaşar Yaralandı (2)

CHP.Yılbaşını depremzedelerle Van'da geçiren, bugün de 35 kişinin öldüğü Şırnak'ın Uludere İlçesi'ne bağlı Gülyazı Köyü'ne taziyeye giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na helikopter tahsisinin iptal edilmesi, tepkiyle karşılandı.

01.01.2012 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılıçdaroğlu'nun KONVOYUNDA KAZA; PM ÜYESİ YAŞAR YARALANDI (2)

CHP: HÜKÜMETİN YASAĞI, TAZİYE YOLUNDAN ÇEVİREMEDİ

Yılbaşını depremzedelerle Van'da geçiren, bugün de 35 kişinin öldüğü Şırnak'ın Uludere İlçesi'ne bağlı Gülyazı Köyü'ne taziyeye giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na helikopter tahsisinin iptal edilmesi, tepkiyle karşılandı.

CHP'nin resmi internet sitesinde, Kılıçdaroğlu'nun Van'dan Uludere'ye gitmesi için önce helikopter tahsis edilip sonra da bunun iptal edilmesi, 'AK Parti iktidarı bir ayıba daha imza attı' denilerek eleştirildi. CHP'nin web sayfasında şunlar yer aldı:

"Yılbaşını Van'da deprem çadırında karşılayan Kemal Kılıçdaroğlu bu sabah helikopterle Şırnak Uludere'ye gidecek ve öldürülen vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı dileyecekti. Gece yarısı hükümet devreye girdi ve Kılıçdaroğlu'na tahsis edilen helikopteri geri çekti. Bunun üzerine Kemal Kılıçdaroğlu 'Vatandaşlarımızın acısını paylaşmamızı hükümet engelleyemeyecek, onların yalnız olmadığını göstermekte kararlıyız' dedi. Taziye için Uludere'ye karayoluyla giden Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyundaki araçlardan birine Tatvan çıkışında arkadan TIR çarptı. Bazı CHP'liler yaralandı. Yararlılarla ilgilenen Kılıçdaroğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti ve 'Yola devam edeceğiz, taziyeye gideceğiz' dedi."

DHA(İD) - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'nun Konvoyunda Kaza; Pm Üyesi Yaşar Yaralandı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement