Kırıkkale'de Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de Trafik Kazası

Kırıkkale\'de Trafik Kazası

Kırıkkale'de 2 çocuk babası Ercan Bozkurt'un hayatı geçirdiği trafik kazası ile karardı.

13.03.2013 14:34  Güncelleme: 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de 2 çocuk babası Ercan Bozkurt'un hayatı geçirdiği trafik kazası ile karardı. Ağır yaralı olarak kurtulduğu kazanın ardından yatağa mahkum kaldığı için büyük bir travma yaşayan Ercan Bozkurt, şimdi de banka kredisi ile aldıkları evin taksitini ödeyemeyince gelen haciz kararı ile bir kez daha yıkıldı.

Kaza, yaklaşık 3 ay önce Kırıkkale- Çorum karayolu Kaletepe kavşağında meydana geldi. İlhan Küçük idaresindeki LGP yüklü 51 AY 113 plakalı TIR ile Ercan Bozkurt'un (38) kullandığı 71 EZ 187 plakalı otomobil çarpışmış, hurda yığınına dönen otomobilden ağır yaralı olarak kurtarılan Bozkurt hastanede tedavi altına alınmıştı.

Kazanın ardından yatağa mahkum kalan Bozkurt, banka kredisi ile aldıkları evin taksitini ödeyemeyince, evin haciz edilmesi için karar çıktı. Yatağa mahkum olduğu için zor günler geçirdiğini dile getiren Ercan Bozkurt, 2 çocuğu ve eşiyle ortada kaldığını söyledi. Gözyaşları arasında, kaza sonrasında hayatları karardığını ve güçlükle aldıkları evlerini kaybetme korkusu ile yaşadıklarını söyleyen Eşi Selvi Bozkurt ise, "Kaza öncesinde eşimle çocuklarımla normal bir hayatımız vardı. Börek, pasta, poğaça ve köfte yaparak biriktirdiğim paralarda bir ev almaya karar verdik. Bankadan 40 bin TL kredi çekerek ev aldık. 5 aydır da taksitlerimizi ödüyorduk. Ama bu kaza hayatımızı perişan etti. Ortada kaldık. Hiçbir yardım alamadık. Yetkililer geldi baktı ama değişen bir şey olmadı" dedi.

Eşine ve çocuklarına bakmak istediğini anlatan Bozkurt, "Ama dayanacak gücüm kalmadı. 2 aydır hastane köşelerinde mücadele ediyorum. Her ailenin olduğu gibi bizim de bir ev hayalimiz vardı. Banka kredisi ile almış olduğumuz evimizin taksitlerini ödeme imkanımız olmadı. Şimdi banka evimizi satıyor. Şimdi bizler ne yapacağız. Bu halimizle ne yaparız, nereye gideriz. Evimden, yuvamdan olmak istemiyorum. Başbakanımdan, Valilerimden ve hayırseverlerden bizlere bir yardım eli uzansın istiyorum" şeklinde konuştu.

Bozkurt ailesi şimdi yardımseverlerden uzanacak yardım elini bekliyor. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement