Kırıkkale Valisi Kolat: Çocuklarda Madde Bağımlılığı Artıyor - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Valisi Kolat: Çocuklarda Madde Bağımlılığı Artıyor

Kırıkkale Valisi Kolat: Çocuklarda Madde Bağımlılığı Artıyor

Kırıkkale'de Çocuk Koruma Kanunu kapsamında Vali Ali Kolat başkanlığında il koordinasyon toplantısı düzenlendi.

27.11.2014 11:52

Kırıkkale'de Çocuk Koruma Kanunu kapsamında Vali Ali Kolat başkanlığında il koordinasyon toplantısı düzenlendi. Madde bağımlığı ve okul güvenliği konusunda yapılan çalışmaların ele alındığı toplantıda, uygulanan yaptırımlar değerlendirildi.

Valilik salonunda yapılan toplantıya Vali Ali Kolat, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kaçar, Baro Başkanı Ayhan Yılmaz, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, ilçe kaymakamları, il müdürleri ve yetkililer katıldı. Toplantıda, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Kırıkkale'de çocuklara ve öğrencilere yönelik uygulanan 'Güvenli Okul Güvenli Gelecek' ve 'Umuda Yolculuk' projeleri hakkında bilgiler verdi.

ÇOCUKLARDA MADDE KULLANIMI YÜKSELİŞTE

Toplantıda konuşan Vali Kolat, madde bağımlılığında artış görüldüğünü belirtti. Kolat, "Son zamanlarda ülkemizde olduğu gibi Kırıkkale'de de çocuklarımızın madde bağımlığı artış gösteriyor. Bu konuda İl Emniyet Müdürlüğümüz, İl Sağlık Müdürlüğümüz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz ve Genlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz çalışmalar yapıyor. Ama maalesef bu kadar çalışmanın üzerine bu sayıda artış olduğunu gözlemliyoruz. Bu konuyla ilgili bizzat sayın başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve bakanlarımız yakından ilgileniyor. Bir de bu konunun adalet boyutu var. Bu konuyla ilgili de Cumhuriyet Başsavcımız ve Baro Başkanımız ilgileniyor. Bugün burada bu konuyla ilgili alınan kararlar, uygulanan yaptırımlar ve neler yapılabilir, bunları değerlendirelim istedik" dedi. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale Valisi Kolat: Çocuklarda Madde Bağımlılığı Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement