Kırım Tatarları'nın Şubesini Başkan Açtı - Son Dakika
Güncel

Kırım Tatarları'nın Şubesini Başkan Açtı

Kırım Tatarları\'nın Şubesini Başkan Açtı

Başkan Karaosmanoğlu, Tekirdağ'da Çorlu Kırım Tatarları Derneği'nin açılışına katıldı.

25.03.2013 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tekirdağ Çorlu Kırım Tatarları Derneği'nin açılışına katıldı. Kocaeli'den gelen heyetin de yer aldığı açılışta Başkan Karaosmanoğlu, Kırım Tatarları'nın yöresel gösterilerini de izledi.

ÇORLU KIRIM TATARLARI

Federasyon başkanlığını İzmitli iş adamı İbrahim Aracı'nın yaptığı Kırım Tatarları Derneği'nin Çorlu şubesinin açılışı Tekirdağ'da Başkan Karaosmanoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti. Çorlu Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kamil Kurt ile yönetiminin ev sahipliğinde yapılan açılışa Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Başkan Danışmanı Ömer Polat ve Bekirpaşa eski Belediye Başkanı Abdullah Köktürk de katıldı.

YÖRESEL GÖSTERİ SERGİLENDİ

Derneğin açılışına katılan Başkan Karaosmanoğlu, kültürlerin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılmasında derneklerin önemine değindi. Kocaeli'den gelen Kırım Tatarları'nın da hazır bulunduğu açılışın ardından yöresel oyunlar ve şarkılardan oluşan bir gösteri düzenlendi. Kırım Tatarları, açılışa katılan Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırım Tatarları'nın Şubesini Başkan Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement