Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'den Kısa Kısa

Kırklareli Sosyal Güvenlik Müdürü Tahsin Halcı, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol'u ziyaret etti.

18.05.2014 09:14

Kırklareli Sosyal Güvenlik Müdürü Tahsin Halcı, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol'u ziyaret etti.

Halcı, ziyarette yaptığı konuşmada, SGK'nın önemli paydaşlarından olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile ilişkilerin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Halcı, Kırklareli'nin hızla gelişen bir kent olduğunu ifade eden Halcı, kayıt dışı istihdam konusunda mücadele ettiklerini kaydetti.

Üstünkol da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği" toplantısı düzenlendi

Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce süt işletmelerine yönelik "Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği" toplantısı düzenlendi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Keçeci, Kırklareli Ticaret Borsası'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, gıda etiketlerinde yer alan bilgilerin yanıltıcı olmaması gerektiğini söyledi.

Etiketlerde yer alan bilgilerin tüketici için anlaşılabilir olması gerektiğini ifade eden Keçeci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak bu konuda hassas olduklarını belirtti.

Keçeci, daha sonra Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği yayınlandıktan sonraki geçiş süreci, gıdaların genel ve belirli özel etiketleme kurallarını, beslenme yönünden etiketleme kurallarını, tanıtımı ve reklamına ilişkin belirli kuralları ve gıdalardaki beslenme ve sağlık beyanları, işletmelerin genel gereklilik ve sorumlulukları, zorunlu etiket bilgileri ve zorunlu etiket bilgileri hakkında da bilgiler verdi. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement