Kısa Film Yarışması'nda Ödüller Sahiplerini Buldu! - Son Dakika
Güncel

Kısa Film Yarışması'nda Ödüller Sahiplerini Buldu!

"Kamera Elinde Geleceğin Cebinde" Kısa Film Yarışması'nın sonuçları Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi kapsamında yapılan ödül töreninde açıklandı.

16.11.2017 17:10

"Küçük birikimler, büyük mucizeler yaratır!" sloganıyla Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Kamera Elinde Geleceğin Cebinde" yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Ödül töreninde ilk 3'e girmeyi başaran yarışmacılara TSPB Başkanı İlhami Koç ve TSPB Başkan Vekili Dr. Berra Doğaner ile TSPB Yönetim Kurulu Üyesi Gülsevin Çipli ödüllerini takdim etti.

Türkiye'nin her bölgesinden toplam 135 filmin katıldığı yarışmanın başvuruları, TSPB Başkan Vekili Dr. M. Berra Doğaner, Borsa İstanbul A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Murat Çetinkaya, TSPB Finansal Eğitim Çalışma Komitesi Başkanı Attila Köksal, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Alp Birol, BirGün Gazetesi Yazarı ve Sinema Eleştirmeni Cüneyt Cebenoyan, Sinema Yazarı ve Haber Editörü Selin Gürel ve Hürriyet Gazetesi Sinema ve Spor Yazarı Uğur Vardan'dan oluşan jüri tarafından değerlendirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kısa Film Yarışması'nda Ödüller Sahiplerini Buldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement