Kızılay'ın Vekalet ile Kurban Kesim Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Kızılay'ın Vekalet ile Kurban Kesim Kampanyası

Suşehri Kızılay İlçe Temsilcisi İsa Şahin, "Türk Kızılayı olarak ülke genelinde ve yurt dışında gerçekleştireceğimiz vekalet ile kurban kesim kampanyası sayesinde milyonlarca ihtiyaç sahibi insana ulaşılmayı hedefliyoruz.

10.08.2018 11:58

Suşehri Kızılay İlçe Temsilcisi İsa Şahin, "Türk Kızılayı olarak ülke genelinde ve yurt dışında gerçekleştireceğimiz vekalet ile kurban kesim kampanyası sayesinde milyonlarca ihtiyaç sahibi insana ulaşılmayı hedefliyoruz." dedi.

Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların desteğiyle Kızılay'ın başarı çıtasını yükselttiğini söyledi.

Türk Kızılay'ı 150 yaşına girerken çalışmalarını hızla devam ettirdiğini aktaran Şahin, "Kızılay Derneği Suşehri Temsilciliği olarak, çalışma alanımızı daha da artırıyoruz. Bu vatandaşlardan gelen yardımların sayesinde oluyor. Sizlerden gelen yardımların organizesini yaparak ihtiyaç sahibi insanlarımıza kavuşturuyoruz." diye konuştu.

Kurban Bayramı'nın yaklaştığını anımsatan Şahin, şöyle devam etti:

"Türk Kızılayı olarak ülke genelinde ve yurt dışında gerçekleştireceğimiz vekalet ile kurban kesim Kampanyası sayesinde milyonlarca ihtiyaç sahibi insana ulaşılmayı hedefliyoruz. Yurt içi vekaletle kurban kesimi için 750 lira, yurt dışı için 590 lira olarak belirlendi. İslami şartlara uygun şekilde gerçekleştirilecek kesimlere, din görevlileri, veterinerler ve noter eşlik edecek. Allah Kurbanlarınızı kabul buyursun. Paylaşarak kazanacağımızı unutmayalım. Ülkemizde ve dünyada bir çok insan bizlerden gidecek yardımları beklediğini unutmayalım."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kızılay'ın Vekalet ile Kurban Kesim Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement