Kızılay Kulüplerinden Bahar Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Kızılay Kulüplerinden Bahar Yürüyüşü

Kızılay Kulüplerinden Bahar Yürüyüşü

Sarıçam Kaymakamlığının öncülüğünde iki yıl önce oluşturulan Madde Bağımlılığını Önleme ve Yürütme İcra Kurulu tarafından "Yeşilay Kulüpleri Bahar Yürüyüşü" etkinliği gerçekleştirildi.

02.05.2013 13:26

Sarıçam Kaymakamlığının öncülüğünde iki yıl önce oluşturulan Madde Bağımlılığını Önleme ve Yürütme İcra Kurulu tarafından "Yeşilay Kulüpleri Bahar Yürüyüşü" etkinliği gerçekleştirildi.

Madde Bağımlılığını Önleme ve Yürütme İcra Kurulu tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Bahar Yürüyüşü ile hem okulların Yeşilay kulüplerinin yıl boyunca yapılan faaliyetlerinin finali niteliğini taşıyor hem de toplumun dikkatlerini uyuşturucu bağımlığına ve bunun önlenmesi dönük çabalara çekiliyor.

Sarıçam Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ile Sarıçam'ın bürokratları ve ilgililer katıldı.

Başkan Zenbilci, tüm Yeşilay kulüplerini ve burada faaliyette bulunanlara teşekkür ettiğini belirterek, "İki yıl önce başlatılan bu çalışmanın başarılı bir şekilde devam etmesi için belediye olarak katkı koymaya devam ediyoruz. Gönlümüz ve desteğimiz sizlerle birlikte" dedi.

Daha sonra yürüyüş korteji Adnan Kahveci Caddesi girişinden başlayarak otoyol kenarındaki kız öğrenci yurdunda tamamlandı.

Bu arada mart ayı içinde Yeşilay kulüplerinin faaliyetleri sonucu oluşturdukları projeler için bir yarışma düzenlendi. Yarışma sonucunda dereceye giren okullara notebook ve tablet boy bilgisayar verildi.

ÇEAŞ İlköğretim Okulunda düzenlenen ödül töreninde konuşan Başkan Ahmet Zenbilci, tüm makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu ancak en önemlisinin geride güzel bir miras bırakmak olduğunu söyledi. Bu amaçla okulların Yeşilay kulüplerinin çalışmalarının çok önemli olduğunu belirterek, "Çevremizde kaç gencin elini tuttuk. Madde bağımlığından kaç gencimizi kurtardık. Bu çalışmalar birçok fili çalışmadan daha önemlidir. Çünkü bir neslin geleceğe hazırlanması, bir takım sıkıntıların önlenmesi adına yapılan çalışmalar küçümsenecek şeyler değil" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay Kulüplerinden Bahar Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement