Klasikleşmiş Film Afişleri Yeniden Yorumlanıyor - Son Dakika
Güncel

Klasikleşmiş Film Afişleri Yeniden Yorumlanıyor

Klasikleşmiş Film Afişleri Yeniden Yorumlanıyor

Red Bull Music Festival İstanbul'un Art of B-Movies konsepti kapsamında, Bant Mag kürasyonu ile klasikleşmiş filmlerin afişleri bir dizi illüstratör ve sanatçı tarafından yeniden yorumlandı.

20.09.2018 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Art of B-Movies: The Remake Exhibition" adı altında Yeldeğirmeni'ndekiAçık Alan Atölye'de gerçekleşecek sergi 24 Eylül 2018 Pazartesi günü kapılarını açacak. Festivalden 2 gün önce açılacak sergiye katılım için başvuru formu https://tickets.redbull.com/landingpage/fBOFigzUAI1ytSZ adresinde yer alıyor.

Red Bull Music Festival İstanbul, 26-30 Eylül tarihleri arasında İstanbul'un farklı mekanlarında 4 gece 5 gün boyunca şehre özel bir müzikal program sunacak. Festivalde yer alan temalardan biri olan Art of B-Movies'de ise canlı film konseri, iki adet sergi ve ücretsiz film gösterimleri yer alacak.

ART OF B-MOVİES: THE REMAKE EXHİBİTİON

Sergilerden ilki Art of B-Movies: The Remake Exhibition, 24 Eylül 2018 Pazartesi günü Açık Alan Atölye'de gerçekleşecek kokteyl ile kapılarını açıyor. Festivalden iki gün önce sanatseverlerin beğenisine sunulacak sergi 30 Eylül 2018 Cuma gününe kadar açık kalacak. Klasikleşmiş filmlerin efsanevi afişlerinin bir dizi illüstratör tarafından yeniden yorumlandığı sergide Barış Şehri, Berat Pekmezci, Berkay Dağlar, Burak Dak, Burak Şentürk, Erkut Terliksiz, Ethem Onur Bilgiç, Furkan "Nuka" Birgün, Gizem Winter, Mert Tugen, Naz Tansel, Özgü Aydar, Rajab Eryiğit, Sadi Güran, Sedat Girgin, Selçuk Ören, Sümeyye Kesgin, Yağız Gülseven, Yıldıray Çınar ve Zeynep Özatalay'ın işleri yer alacak.

Art of B-Movies konsepti etrafında ayrıca Gaye Su Akyol ve Bubituzak'ın vereceği bir canlı film konseri, Güven Erkin Erkal'ın arşivinden B-Movie film afişlerinin replikalarından oluşan bir sergi, Can Evrenol, Güven Erkin Erkal, Kunt Tulgar ve Melikşah Altuntaş'ın katılımı ile söyleşive ücretsiz film gösterimleri de yer alacak

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Klasikleşmiş Film Afişleri Yeniden Yorumlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement