Kocaeli Elektrikçiyi Öldürüp Gömen 4 Kişi Adliyede - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Elektrikçiyi Öldürüp Gömen 4 Kişi Adliyede

İzmit'te, 3 yıl önce elektrikçi Erman Kızıltan'ı (33) öldürerek ormanlık alana gömen aralarında eski patronunun da olduğu 4 kişi adliyeye sevk edildi.

09.07.2018 19:58

İzmit'te, 3 yıl önce elektrikçi Erman Kızıltan'ı (33) öldürerek ormanlık alana gömen aralarında eski patronunun da olduğu 4 kişi adliyeye sevk edildi.İzmit'te elektrikçilik yapan Erman Kızıltan, 19 Mayıs 2015 tarihinde ortadan kayboldu. Daha önce aralarında Ecem Balcı cinayeti de olmak üzere 5 faili meçhul cinayeti çözen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde oluşturulan özel ekip dosyayı yeniden ele aldı. Bölgede bulunan güvenlik ve mobese kameraları, HTS kayıtları tekrar incelendi. Daha önce delil yetersizliğinden serbest kalan 4 kişi takibe alındı. 6 Temmuz günü Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile İzmit, Kartepe ve İstanbul Ataşehir'de düzenlenen operasyonla 6 kişi gözaltına alındı. 2 kişi ifadeleri sonrası serbest bırakıldı.

Gözaltına alınan A.G., T.A., C.Ö. ve H.S. sorguya alındı. İlk olarak suçlamaları kabul etmeyen 4 kişi çapraz sorguya alındı. Çapraz sorgulamada 4 kişi cinayeti nasıl işlediklerini ve cesedi gömdükleri yeri söyledi. A.G.'nin iş yerinde çalışan Erman Kızıltan'ın kendi iş yerini kurmasının ardından müşterileri ile iş yapmasına kızdığı, Kızıltan'ın iş yerinde yaşanan tartışma sırasında tabanca ile ateş edilerek öldürüldüğü ve cesedinin minibüse konularak Kartepe Suadiye bölgesine götürülerek ormanlık alana gömüldüğü belirlendi.

Erman Kızıltan'ın cesedi bulunduğu yerden çıkarılarak DNA için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Emniyette işlemleri tamamlanan A.G., T.A., C.Ö. ve H.S. bugün adliyeye sevk edildi.

Kocaeli Elektrikçiyi Öldürüp Gömen 4 Kişi Adliyede
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Elektrikçiyi Öldürüp Gömen 4 Kişi Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement