Eşini balta ile öldüren koca, cesedi kanepenin altına sakladı - Son Dakika
3.Sayfa

Eşini balta ile öldüren koca, cesedi kanepenin altına sakladı

Kocaeli Darıca'da eşiyle tartıştıktan sonra baltayla öldüren koca, önce eşinin cesedini kanepenin altına sakladı saatler sonra ise polis merkezine giderek teslim oldu.

10.04.2020 02:22  Güncelleme: 10:35

Dün öğle saatlerinde, Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Oruçreis Caddesi'nde bulunan 5 katlı binanın 4'üncü katında yaşayan ve bir tersanede çalışan Mustafa Y. ile eşi Kiraz Y. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

EŞİNİN BOYNUNA BALTAYLA VURDU

En büyüğü 13 yaşında olan çocuklarının başka bir odada bulunduğu sırada yaşanan tartışma sırasında Mustafa Y. eşine boynuna balta ile vurdu. Kiraz Y. aldığı darbe ile yaşamını yitirdi.

Eşini balta ile öldüren koca, cesedi kanepenin altına sakladı

CESEDİ KANEPEYE SAKLAYIP KANLARI TEMİZLEDİ

Mustafa Y. eşinin cesedini kanepenin altındaki sandık bölümüne koydu. Daha sonra kanları temizledi. Mustafa Y. gece saatlerinde polis merkezine giderek eşini öldürdüğünü itiraf etti.

Eve gelen polis, incelemelerde bulundu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından kadının cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Mustafa Y. gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eşini balta ile öldüren koca, cesedi kanepenin altına sakladı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Eşini balta ile öldüren koca, cesedi kanepenin altına sakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Aykut: Kimbilir adamı nasıl cıldırtı 9 15 Yanıtla
    ...: Allah bilir kimin kimi cildirttigini büyük konuşmamak gerek 7 1 Tabi: Çıldırsa bile öldürmek gerekmez 5 1
  • Y Y: Uffff eyvah eyvah 8 metre odada 40 yıl ayrıca ahiretinide yaktı Yüce Rabbim sen bizleri kfir cinlerin şerrinden koru 3 0 Yanıtla
  • ALLAHTAN KADROLU: ALLAH RAHMET EYLESİN 2 1 Yanıtla
  • Ali : Bence böyle tartışmalar da uzaklaşıp sakince düşünmek lazım.ben hep kaçıyorum bir kahve içip sakinleşiyorum yoksa sonu kötü olur.Bazende kendine vurman iyi oluyor 1 0 Yanıtla
  • Adanaliiiiii: Korona saolsun daha açıklanmayan ne olaylar vardır allah bilir evde duruşta çene yemekte insanın midesini bulandirio 0 0 Yanıtla
  • YILDIRIM : Koronanın yan etkileri... 0 0 Yanıtla

Advertisement