Kocaeli Yaşlı Kadın Çığlık Atınca, Özel Güvenlik Görevlileri Yakaladı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Yaşlı Kadın Çığlık Atınca, Özel Güvenlik Görevlileri Yakaladı

Yaşlı kadın çığlık atınca, özel güvenlik görevlileri yakaladıİZMİT(Kocaeli),(DHA) - İZMİT'te, biri kadın 2 kişi emekli maaşını çeken yaşlı kadını takip edip çantasını gasp etti.

22.04.2019 17:58

Yaşlı kadın çığlık atınca, özel güvenlik görevlileri yakaladı

İZMİT(Kocaeli),(DHA) - İZMİT'te, biri kadın 2 kişi emekli maaşını çeken yaşlı kadını takip edip çantasını gasp etti. Yaşlı kadının çığlıklarını duyan özel güvenlik görevlileri 2 kişiyi yakalayarak polise teslim etti.

Olay bugün sabah saatlerinde Karabaş Mahallesi Abrurrahman Yüksel Caddesi üzerinde meydana geldi. Emekli maaşını çektikten sonra alışveriş için çarşıya çıkan R.E.'yi (65), çeşitli suçlardan sabıka kayıtları bulunan S.V.(20) isimli kadın ile ile U.Ö. (19) takibe aldı. Kadının boş bulunduğu bir zamanı yoklayan 2 kişi, R.E.'nin elindeki çantayı alıp kaçmaya başladı. Yaşlı kadının yardım çığlıkları üzerine olay yerine yakın bir yerde bulunan iş merkezinin güvenlik görevlileri şüphelileri kovalamaya başladı. Kısa süre sonra şüphelileri yakalayan özel güvenlik görevlileri, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, S.V. ile U.Ö.'yü gözaltına alarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirdi. Emniyette işlemleri tamamlanan S.V. ve U.Ö. adliyeye sevk edildi.

Kocaeli Yaşlı Kadın Çığlık Atınca, Özel Güvenlik Görevlileri Yakaladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Yaşlı Kadın Çığlık Atınca, Özel Güvenlik Görevlileri Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement