Kocasinan Belediyesi'nden Askere Destek - Son Dakika
Yerel

Kocasinan Belediyesi'nden Askere Destek

Kocasinan Belediye Meclisi 2011 yılı toplantı döneminin 7. birleşiminin birinci oturumunu yaparak gündemindeki konuları görüştü.

03.05.2011 12:30

Kocasinan Belediye Meclisi 2011 yılı toplantı döneminin 7. birleşiminin birinci oturumunu yaparak gündemindeki konuları görüştü.

Kocasinan Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. maddesine istinaden Başkan Bekir Yıldız yönetiminde toplanarak gündemindeki konuları görüşüp karara bağladı.

Kocasinan Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı'nda alınan kararların hayırlı olmasını dileyerek oturumu açan Başkan Bekir Yıldız'ın, 2010 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesap Cetvellerinin Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmesi teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

Erkilet 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığındaki askerin bazı teknik, yapısal ve kaynak ihtiyaçlarının karşılanması talebi olduğunu vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "Bu asker bizim askerimiz. Bir an önce karar alalım, ihtiyaçları neyse karşılayalım. Onlar da hemen çalışmalara başlasın askerin ihtiyacı karşılansın" teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

Başkan Bekir Yıldız, Büyükşehir Belediyesi'nin Kocasinan Belediyesi'ne yeni bağlanan Mahzemin, Kuşçu, Çevril, Ebiç, Gömeç Güneşli, Elagöz, Vatan, Akin, Yazır ve Hasanarpa'daki mezarlık, cenaze ve defin işlemlerinin Kocasinan Belediyesi tarafından yapılmasını istediğini belirterek, "Bu yeni kararla 1 cenaze nakil aracıyla 1 cenaze yıkama aracına ihtiyaç oldu. Bunun alınması gerekiyor" teklifi de meclisten olur aldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Kocasinan Belediyesi'nde çalışan işçi ve memur personelin otobüs ve raylı sistemden ücret karşılığı yararlanabileceğini bildirdiğini aktaran Başkan Bekir Yıldız, "Artık, sınırsız pasolar yerine işçi personele günlük 4 binişlik aylık 26, memur personele de günlük 4 binişlik aylık 22 kart verilecek. Personel Müdürlüğü de her ay bu kartların Büyükşehir Belediyesi'ne parasını ödeyecek" şeklindeki teklifi de oy birliğiyle kabul edildi.

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocasinan Belediyesi'nden Askere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement