Koçluk, Mentorluk Süpervizörü Dr. Alison Hodge Türkiye'ye Geliyor - Son Dakika
Güncel

Koçluk, Mentorluk Süpervizörü Dr. Alison Hodge Türkiye'ye Geliyor

Koçluk, Mentorluk Süpervizörü Dr. Alison Hodge Türkiye\'ye Geliyor

Uluslararası Koçluk Denetleme Akademisinin (CSA ) eğitim denetçilerini denetleyen, EMCC akreditasyonuna sahip yönetici koçu ve süpervizörü olan Dr. Alison Hodge; EMCC Türkiye Mentorluk, Koçluk ve Süpervizyon Konferansına katılmak amacıyla Türkiye'ye geliyor.

08.11.2018 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gönüllü bir grupla atölye çalışması yapacak olan Dr. Alison Hodge; organizasyonel sistemde neler olduğunu anlamaya yönelik grup süpervizyonunda paralel süreçleri değerlendirecek, koç ve müşteri arasındaki ilişki dinamiğinde, neler olduğunu birlikte keşfedecekleri bir deneyim yaşatacak.

Liderlerin, tepe yöneticilerin, kişi ve kurumların, bireysel ve organizasyonel potansiyellerini arttırmaya yönelik çalışmalar yapan koçlar, mentorlar, eğitimciler EMCC Türkiye Mentorluk, Koçluk ve Süpervizyon Konferansında bir araya gelecek. 21-22 Kasım tarihleri arasında, Fairmont Quasar'da yapılacak olan konferansa birbirinden değerli konuşmacılar katılacak.

Konferansta, iş dünyasından, eğitime, kamudan, bireye kadar her alanda, koçluk ve mentorluk çalışmalarının önemine değinilecek ve çalışmaların etkisini arttırmak amacıyla süpervizyon uygulamaları anlatılacak.

VUCA ortamında koçluk ve mentorluğun yansımaları, CEO'lar tarafından değerlendirilecek, farklı dinamikleri olan organizasyonlarda koçluk ve mentorluk uygulamaları ele alınacak. İşletme koçluğu, takım koçluğu, start-up ve kadın girişimciler için mentorluk çalışmalarının önemine değinilecek olan konferans, iki gün sürecek.

Birey, takım, sistem sarmalının toplumda yarattığı etki & dönüşümün vurgulanacağı konferansa, kurumların insan kaynakları yönetici ve çalışanları, koçluk ve mentorluk hizmetlerini sunan profesyoneller, koçluk ve mentorluk hizmeti alan her türlü kişi ve kurumlar, mesleki eğitim ve gelişim kuruluşları, yönetici koçluğu alanlarında çalışanlar, akademisyenler ve eğitimciler katılabilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koçluk, Mentorluk Süpervizörü Dr. Alison Hodge Türkiye'ye Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement