Kolarov transferi için Ali Koç'a tepki: Biz aptal mıyız? - Son Dakika
Spor

Kolarov transferi için Ali Koç'a tepki: Biz aptal mıyız?

Fenerbahçe'nin Roma'dan transfer etmek istediği Kolarov için Roma taraftarından tepki geldi. Taraftarlar kendi sayfalarında, "Kolarov'u neden serbest bırakalım biz aptal mıyız?" yorumlarında bulundular.

20.06.2019 11:14  Güncelleme: 11:35

Gelecek sezon için iyi bir kadro kurmak isteyen ancak FFP'ye takılmaktan korkan Fenerbahçe Kulübü, bu konuda ince eleyip sık dokuyor. Sarı lacivertli kulüp Roma'da forma giyen Kolarov'u transfer etmeyi düşünüyor. Bu transfer için bonservis bedeli ödemek istemeyen sarı lacivertliler oyuncunun Roma'dan bonservisini almasını bekliyor.

LOCADA TRANSFER GÖRÜŞMESİ

Geçtiğimiz günlerde oynanan Fenerbahçe Beko- Anadolu Efes final serisi maçında Ali Koç ile Kolarov'un ağabeyi Nikola Kolarov locada birlikte maçı izlemiş ve transfer için pazarlık yapıldığı belirtilmişti.

Kolarov transferi için Ali Koç'a tepki: Biz aptal mıyız?

FENERBAHÇE KOLAROV İLE ANLAŞTI AMA KULÜBÜ BEDAVA BIRAKMAK İSTEMİYOR

Akşam'da yer alan habere göre; Kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi bulunan Kolarov, Roma'dan bonservisini alıp takımdan ayrılmak isterken İtalyan devinin böyle bir ihtimale sıcak bakmadığı ve kulübün sahibi olan James Pallotta'nın Kolarov'u kesinlikle bedavaya bırakmayacağı ifade edildi. Fenerbahçe'nin yıllık 3 milyon Euro verdiği Sırp futbolcu sarı lacivertli kulüple her ne kadar anlaşsa da Roma taraftarları da oyuncularının bedelsiz bir şekilde takımdan ayrılmasını istemiyor.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Inter'in de transfer etmek yoğun çaba sarfettiği Kolarov için çarpıcı yorumlarda bulunan Roma fanları oyuncuları hakkında 'Onu neden serbest bırakalım, biz aptal mıyız?, Neden Kolarov'u bedavaya verelim?, Dzeko'yu yarı fiyatına, Kolarov'u ise bedavaya almak istiyorlar' tepkisi gösterdiler.

Kolarov transferi için Ali Koç\'a tepki: Biz aptal mıyız?

Son Dakika Spor Kolarov transferi için Ali Koç'a tepki: Biz aptal mıyız? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Fatih: Şikeciler en son eyup sultan onunde mendil acmislardi kddhhsjegsjhzgskwh 5 16 Yanıtla
  • Laz: İmamoğlu ortk yayın öncesi moderatör Küçükkaya ile otel odaında 45 dakika görüşmüş .(Konuyla ilgili küçükkaya 2,3 dakika ,İmamoğlu ise 15/20 dakika görüşme yaptıklarını açıkladılar) Otel in kamera kayıtları 45 dk. diyor! Skandal bu! .Akabinde İmamoğulunun danışmanları bir o kadar görüşme yapmış ! Allah Allah. Yanlızca bu durum bile İmamoğulu nun dış kaynak destekli proje olduğunun kanıtıdır. Uyan vatandaş 10 10 Yanıtla
  • ..:.: Bunlrin yaptığını akp yapsa cehape liler anırmaya başlmışdi en Yüksek sesden 9 7 Yanıtla
    ali: sende havlamaya başlamışsın. 2 5 Veli: Seni gördüğü içindir aaaliii dişisini görünce kur yaparmış 0 0
  • EKREM İMAMOĞLU SEVDALILARI: HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK . 2 12 Yanıtla
    Meneger: Yav He he 0 0
  • Mert: Pazar günu ilahi adalet yerini bulacak Binali Yıldırım'ın çalınan oyları gerisi iade edilecek 4 9 Yanıtla
    sururi: allahı ağzına alma pis yalancı. dini siyasete alet ettiğiniz için cehennemde yanacaksınız. 0 0
  • Said: Allahım sen düşmanlara fırsat verme şu dengesiz ekrem den istanbulu koru biz milli ve yerli Binali beyi istiyoruz proje imamı degil 3 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement