Kolaysa Sen Yap Yeni Bölümü ile Cuma Akşamı TRT1'de! - Son Dakika
Güncel

Kolaysa Sen Yap Yeni Bölümü ile Cuma Akşamı TRT1'de!

TRT1'in sevilen programı 'Kolaysa Sen Yap' Cuma günü saat 23.15'de yeni bölümü ile TRT1 Ekranında olacak.

20.07.2017 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüzde yüz yerli format olarak geliştirilen ve ünlü sunucu Kadir Çöpdemir'in sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı 'Kolaysa Sen Yap', 21 Temmuz Cuma günü yeni bölümü ile TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Cuma gecesi yayınlanan 'Kolaysa Sen Yap' da dikkat ve beceri gerektiren oyunlar oynanırken aynı zamanda yarışmacıların sorulan soruları cevaplanması isteniyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

21 Temmuz 2017 tarihinde yayınlanacak olan Kolaysa Sen Yap'ın yeni bölümünde ''Harekat'' ve ''Lazlar'' ekibinin kıyasıya rekabetine tanıklık edeceğiz. 3 etap oyun ve bir final oyununun yer aldığı, 75 dakika süren programın 31. bölümünde yarışmacı ekipleri sırasıyla Kaygan Zemin Sumosu, Balık Tutma, Koşu Bandından Uçma oyunlarında yarışacak. Bu 3 etabın sonunda en fazla puanı almış olan ekip finalde Kafadan Kafaya Su oyununu oynayacak ve gösterdikleri performans ile kazanacakları ödül miktarını belirlemiş olacak.

Aşırı dozda eğlence, heyecan ve aktivite içeren 'Kolaysa Sen Yap', 7'den 70'e bütün aileyi güldüren ve uzun süredir ekranlarda görünmeyen ünlü sanatçı Kadir Çöpdemir'in sunumu ile çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kolaysa Sen Yap Yeni Bölümü ile Cuma Akşamı TRT1'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement