Konak Belediyesi'nden Şenel Aksu'ya Vefa - Son Dakika
Yerel

Konak Belediyesi'nden Şenel Aksu'ya Vefa

Konak Belediyesi\'nden Şenel Aksu\'ya Vefa

Türk Anneler Derneği Kurucu Başkanı merhum Şenel Aksu adına düzenlenen tek perdelik tiyatro yarışmasında ödüller sahibini buldu.

11.03.2014 11:29

Türk Anneler Derneği Kurucu Başkanı merhum Şenel Aksu adına düzenlenen tek perdelik tiyatro yarışmasında ödüller sahibini buldu. Kazanan sanatçılara ödüllerini Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan verdi.

Türk Anneler Derneği'nin Kurucu Başkanı merhum Şenel Aksu adına ikincisi düzenlenen tek perdelik tiyatro oyunu yarışmasının ödül töreni, Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Ödül töreninde konuşma yapan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, bazı kadınların yaptıklarıyla insanların hayatlarında fark yarattıklarını, merhum Şenel Aksu'nun da böyle bir kadın olduğunu söyledi. Türk Anneler Derneği'nin Aksu'ya bir vefa olarak düzenlediği yarışmaya destek olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Tartan, "Vefa çok önemli bir kavram. Sizlerin gösterdiği bu vefaya biz de ısrarla destek olduk ve olacağız. Bu yarışmayı gelecek kuşaklara bir vefa çiçeği olarak taşımaya devam edeceğiz. Yaşadığımız kaotik çağdan, ancak ve ancak kadınların kuracağı yeni dünya ile çıkabiliriz. Sizler Türkiye'ye umut oluyorsunuz. Şenel Aksu Tek Perdelik Tiyatro Yarışması ile sadece İzmir'e değil, tüm Türkiye'ye umut oluyorsunuz" dedi.

FIRTINA 1. OLDU

İkinci kez ve "Kadınlar ne söyler, erkekler ne anlar" temasıyla düzenlenen yarışmada birinciliği "Fırtına" adlı eseriyle Simge Akovalıer, ikinciliği "Sesimi Duyan Var Mı?" adlı eseriyle Banu Başkaya ve üçüncülüğü ise "Yok Aslında Birbirimizden Farkımız" adlı eseriyle Fatma Özcan ve Zeynep Erdal kazandı. Kazananlara ödülleri, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan tarafından verildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konak Belediyesi'nden Şenel Aksu'ya Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement