Konya Bıçakladıktan Sonra Eve Gidip Uyumuşylar - Son Dakika
Güncel

Konya Bıçakladıktan Sonra Eve Gidip Uyumuşylar

Konya'da önünü kestiklerini iddia ettikleri 39 yaşındaki İbrahim Ethem Çınar'ı sırtından bıçaklayarak ağır yaralayan 2 kuzen kaldıkları evde yakalandı.

16.05.2017 08:49

Konya'da önünü kestiklerini iddia ettikleri 39 yaşındaki İbrahim Ethem Çınar'ı sırtından bıçaklayarak ağır yaralayan 2 kuzen kaldıkları evde yakalandı. Kuzenlerin olaydan sonra eve gidip uyudukları öğrenildi.

Olay, saat 05.45 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi Kirmani Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İbrdahim Ethem Çınar daha önceden aralarında husumet bulunan Uğur Karataş'ın (26) evinin önüne gitti. Burada ikili arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Karataş, kuzeni Vahdettin Sucu'yu (27) çağırdı. Sucu'nun da dahil olduğu kavgada Çınar, sırtından aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Yaralı halde otomobili ile evinin yakınına kadar giden Çınar, ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Çınar'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Olaydan sonra çalışma başlatan polis, şüphelilerin kaldığı apartman ve daireyi belirledi. Adrese giden ekipler şüphelileri evde uyurken buldu. İki kuzen gözaltına alındı. İbrahim Ethem Çınar'ın önünü kestiğini ileri süren Karataş, bıçaklama olayının ise kimin gerçekleştirdiğini hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Polis merkezine götürülen şüphelilerin sorgusu sürüyor.

Konya Bıçakladıktan Sonra Eve Gidip Uyumuşylar
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Bıçakladıktan Sonra Eve Gidip Uyumuşylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement