Konya'daki Cinayet Davası Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Konya'daki Cinayet Davası Sonuçlandı

Konya'da bıçakla yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden gencin ölümüyle ilgili yargılanan sanık 15 yıl hapis cezası aldı.

14.02.2013 11:05  Güncelleme: 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da evinin önünde bıçakla yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden gencin ölümüyle ilgili yargılanan sanığa 15 yıl hapis cezası verildi.

Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen cinayet duruşmasına, hayatını kaybeden Fatih Uysal'ın (26) yakınları, tutuklu sanık Hakan D. (29) ile taraf avukatları katıldı.

Mahkeme heyeti, duruşmanın bittiğini belirterek sanık Hakan D'ye son sözünü sordu. Bunun üzerine Hakan D, "Cinayeti işlemem için hiçbir nedenim yok. Fatih Uysal, kendi kendini bıçaklamış, biz de hastaneye götürdük. Benim çocuklarım var. Düzenli bir hayatım varken neden cinayet işleyeyim-" diyerek kendisini savundu.

Mahkeme heyeti, sanığa mahkemedeki iyi hali ve tahrik unsurları da göz önünde bulundurarak 15 yıl hapis cezası verdi.

Bir önceki duruşmada, Cumhuriyet Savcısı mütalaasında, taraflar arasında geçmişe dönük husumet bulunmasa da delillere bakıldığında sanığın alkolün etkisiyle "kasten öldürme" suçunu gerçekleştirdiğini belirterek, bu nedenle müebbet hapis cezasına çarptırılmasını talep etmişti.

Merkez Selçuklu ilçesi Dumlupınar Mahallesi Gürsoy Sokak'ta 8 Aralık 2012'de yakınları tarafından evlerinin bahçe duvarının yanında kanlar içerisinde bulunan Fatih Uysal, kaldırıldığı Beyhekim Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.

Muhabir: Metin Bolat

Yayıncı: Ahmet Kayır - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya'daki Cinayet Davası Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement