KONYA Kırtasiyedeki hırsızlık güvenlik kamerasında - Son Dakika
Güncel

KONYA Kırtasiyedeki hırsızlık güvenlik kamerasında

Kırtasiyedeki hırsızlık güvenlik kamerasındaKONYA'da kimliği belirlenemeyen bir kişi, girdiği kırtasiyede kimsenin olmadığını görünce kasadaki 70 lirayı alıp kaçtı.

06.09.2020 11:56  Güncelleme: 12:04

Kırtasiyedeki hırsızlık güvenlik kamerasında

KONYA'da kimliği belirlenemeyen bir kişi, girdiği kırtasiyede kimsenin olmadığını görünce kasadaki 70 lirayı alıp kaçtı. O anlar güvenlik kamera kayıtlarına yansırken işletme sahibi Veysel Çiftçi (43), "Bu üçüncü hırsızlık. Aynı kişi mi bilmiyorum ama içeride bizim olmadığımızı fırsat bilip kasadaki parayı alıp kaçmış"dedi. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışmasını sürdürüyor. Olay, geçen cuma günü İhsaniye Mahallesi Abdülezelpaşa Caddesi'nde Veysel Çiftçi'nin işlettiği kırtasiyede meydana geldi. Veysel Çiftçi, yan taraftaki dükkandaki esnaf arkadaşını ziyarete gitti. Oğlunun da iş yerinin arkasındaki bahçede yemek yediği sırada, kırtasiyede kimsenin olmadığını fark eden kimliği belirlenemeyen bir kişi içeri girdi. Etrafı kolaçan ettikten sonra kasadaki 70 lirayı alıp hızla uzaklaştı. Kasadaki paranın olmadığının fark edilmesi üzerine polise haber verildi. Polis, şüphelinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Yaşananları anlatan Veysel Çiftçi, şunları söyledi

"Bu üçüncü hırsızlık. Aynı kişi mi bilmiyorum ama içeride bizim olmadığımızı fırsat bilip kasadaki parayı alıp kaçmış. Oğlum bahçede arkada yemek yiyordu. Ben de yan taraftaki dükkanda ziyaretteydim. Oğlum yemeğini bitirip geliyor, bir müşteriye para üstü verirken kasanın açık olduğunu ve kasada para olmadığını görüyor. Sonra kamera kayıtlarına bakıyor ve bir kişinin gelip kasadan para aldığını fark etti. Bu üçüncü hırsızlık. Anladığım kadarıyla daha önce keşif yapıyor, içerinin boş olduğu zaman girip kasadan parayı alıp götürüyor."

KONYA Kırtasiyedeki hırsızlık güvenlik kamerasında
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KONYA Kırtasiyedeki hırsızlık güvenlik kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement