18 Yaşındaki Firari 'Suç Makinesi' Yakalandı: Sanki Adam Öldürdük - Son Dakika
Güncel

18 Yaşındaki Firari 'Suç Makinesi' Yakalandı: Sanki Adam Öldürdük

Mahkemeye çıkarılacağı sırada jandarmanın elinden kaçan 'Suç makinesi' olarak adlandırılan Bayram D.(18), yeniden suç işledikten sonra parkta dolaşırken polisler tarafından yakalandı.

26.06.2017 09:43  Güncelleme: 12:25

Konya'da 6 ay önce 7 yağma, 4 hırsızlık ve çok sayıda kavga olayına karıştıktan sonra yakalanarak cezaevine giren 18 yaşındaki Bayram D., 6 gün önce mahkemeye çıkmak için getirildiği adliye binası bahçesinden jandarma elinden kaçarak firar etti. Firar ettikten sonra yeniden gasp yapan Bayram D., parkta gezerken polis tarafından yakalandı.

JANDARMANIN ELİNDEN KURTULARAK ADLİYE BAHÇESİNDEN KAÇTI

6 ay önce yaşları 15 ile18 arasında değişen 4 arkadaşı ile birlikte 7 yağma, 4 hırsızlık ve çok sayıda kavga olayına karıştıktan sonra yakalanan Bayram D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Konya Kapalı Cezaevine konulan Bayram D., 20 Haziran günü mahkemeye çıkmak üzere adliye binasına getirildi. Adliye bahçesinde jandarmanın elinden kaçarak kurtulan Bayram D., kayıplara karıştı. Jandarmanın bilgi vermesi üzerine polis zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

18 Yaşındaki Firari 'Suç Makinesi' Yakalandı: Sanki Adam Öldürdük

2 GÜN SONRA TEKRAR SUÇ İŞLEDİ

22 Haziran günü merkez Meram ilçesi Abdülaziz Mahallesi'nde Suriye uyruklu Ahmed Hadi Menefihi'nin cep telefonu bıçak zoruyla gasp edildi. Olaya bakan Gasp Büro Amirliği'ne bağlı ekipler verilen eşkal ve güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkarak şüphelinin firari olan Bayram D. olduğunu belirledi. Polis, Bayram D.'nin gidebileceği çok sayıda adrese baskınlar düzenlemesine rağmen bulamadı.

18 Yaşındaki Firari 'Suç Makinesi' Yakalandı: Sanki Adam Öldürdük

"SANKİ ADAM ÖLDÜRDÜK"

Gasp Büro ekipleri Bayram D.'nin eşkaline uygun bir kişinin kent merkezindeki Kültür Parkta dolaştığı bilgisini aldı. Parka giden ekipler şüpheli Bayram D. ile karşılaştı. Polisleri görünce kaçmaya başlayan zanlı yakalanarak gözaltına alındı. Bayram D. kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, 'Ne var. Sanki adam öldürdük. Her şeye gasp diyorsunuz" dedi. Poliste çeşitli suçlardan 63 kaydı bulunan Bayram D., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

18 Yaşındaki Firari \'Suç Makinesi\' Yakalandı: Sanki Adam Öldürdük
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 18 Yaşındaki Firari 'Suç Makinesi' Yakalandı: Sanki Adam Öldürdük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement