Konyaspor, İttifak Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı - Son Dakika
Spor

Konyaspor, İttifak Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, İttifak Holding ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Yeşil beyazlı ekip önümüzdeki 5 yıl sahaya İttifak Holding Konyaspor adıyla çıkacak. Öte yandan imza töreninde konuşan Başkan Hilmi Kulluk, "İttifak Holding, Aykut hocamızın tasvip edip onayladığı bir futbolcuyu bonservisiyle transfer edecek." dedi.

12.09.2019 17:18  Güncelleme: 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaspor, isim sponsoru olarak İttifak Holding ile 3+2 yıllık anlaşma imzaladı. Yeşil-beyazlı ekip bundan sonra İttifak Holding Konyaspor adıyla sahaya çıkacak. İsim sponsorluğu imza töreni Büyükşehir Belediyesi Stadı'ndaki toplantı salonunda gerçekleşti.

Konyaspor, İttifak Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı

"ANADOLU KULÜPLERİNİN OLMAZSA OLMAZI SPONSORLUKLARDIR"

Törene Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ile İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdere katıldı. Kulüp başkanı Hilmi Kulluk, Anadolu kulüpleri için sponsorlukların önemli olduğunu belirterek, "Bilindiği gibi Anadolu kulüplerinin olmazsa olmazı sponsorluklardır. Anlaşma süresi içerisinde, Aykut hocamızın tasvip edip onayladığı bir futbolcuyu, İttifak Holding bonservisiyle alacak ve Konyaspor'umuza hediye edecek" dedi.

Konyaspor, İttifak Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Konyaspor, İttifak Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Gülünç : Futbol takımlarının isim haklarını satıyor olması son derece anlamsız ve sıradışı bir durum. Mobilyacılar inşaatçılar gıdacılar kısacası spor camiası haricindeki herkes ligi istila etti. 5 0 Yanıtla
  • andsmero: gs frasız takımı 1 tane bıle sahada turk oyuncuları yok bu hafta bakın ılk 11 e 2 0 Yanıtla
    BEYEFENDİ : canım savaşa mı gidiyoz ki hepsi türk olsunbiz tarık çamdalların fiyatı artmasın istiyoruz falcaonun bir yıllık maaşı tarık çamdalın bonservisine verildi 0 0 a canım: dandik futbolcu olmasa bari :D 0 0
  • a canım: MESSİYİ İSTİYORMUŞ AYKUT HOCA BARİ ÇITA KOYSAYDINIZ :DDDD 0 0 Yanıtla

Advertisement