Boji'nin tramvaya tuvaletini yaptığı iddialarına İBB'den videolu yanıt! - Son Dakika
Güncel

Boji'nin tramvaya tuvaletini yaptığı iddialarına İBB'den videolu yanıt!

İstanbul'da toplu taşıma araçlarını kullanan köpek Boji'nin bir tramvaya tuvaletini yaptığı öne sürülmüştü. Konuya ilişkin bir paylaşım yapan İBB Sözcüsü Ongun "Boji'nin tramvaya tuvaletini yaptığı iddia edilmişti. Ama kameralar bize bu akılalmaz görüntüleri gösterdi, izleyin." ifadelerini kullandı. Paylaşılan videoda bir adamın tramvay koltuğuna pislik koyduğu görülüyor.

20.11.2021 14:10  Güncelleme: 17:19

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, kentte toplu taşımayla yolculuk etmesiyle bilinen köpek Boji'nin tramvaya tuvaletini yaptığı yönündeki iddiaları sosyal medya hesabından yanıtladı.

VİDEO İLE CEVAP VERDİ

Ongun, "Boji'nin tramvaya tuvaletini yaptığı iddia edilmişti. Ama kameralar bize bu akılalmaz görüntüleri gösterdi, izleyin" diyerek söz konusu görüntüleri Twitter'da paylaştı. Videoda, tramvaydaki bir adamın tramvay koltuğuna pislik koyduğu görülüyor.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Söz konusu görüntüler, sosyal medya kullanıcılarının da tepkisi çekti. Yapılan onlarca yorumun ardından"Boji" ismi kısa sürede Twitter'da gündem oldu.

Boji\'nin tramvaya tuvaletini yaptığı iddialarına İBB\'den videolu yanıt!

Son Dakika Güncel Boji'nin tramvaya tuvaletini yaptığı iddialarına İBB'den videolu yanıt! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Mehmet Ercan: O kişiyi bulup o pisliği ona yedirtmek gerek. 117 2 Yanıtla
  • Ebru Menteş: zaten bütün pisliği insan oğlu yapar suçu masum olana atar dünya adaleti bu. 111 7 Yanıtla
  • nihat karayel: bu adamı hayvan barınağına kapatmaları lazım bunlar gibi geri kafalıları türkiyede barındırmamak gerekli 110 3 Yanıtla
  • TC Tabak: tamamen siyasi olduğu düşüncesindeyim. 22 2 Yanıtla
  • Mustafa Beser: Adam Fenerbahçe taraftarı Galatasaray maçına giderken maalesef altına kaçırmış naptın zavallısı suçu da boji ye yıkmış kardeşim bak olur böyle şeyler korka bilirsin başkanın bile korkuyor…. Fenerli olmasını tişörtünde Fenerbahçe amblemi var ordan anladım 1 2 Yanıtla
  • İhsan : Boji neyla 1 1 Yanıtla

Advertisement