Körfez Yarış Pistinde Karting Heyecanı - Son Dakika
Spor

Körfez Yarış Pistinde Karting Heyecanı

Körfez Yarış Pistinde Karting Heyecanı

İstanbul Karting ve Otomobil Kulübü organizasyonuyla yarın da devam edecek olan Körfez Yarış Pisti'ndeki Türkiye Karting Şampiyonası 3'üncü ayağı ve Rotax Max Chalenge 2013 Türkiye yarışları start aldı.

22.06.2013 13:53

İstanbul Karting ve Otomobil Kulübü organizasyonuyla yarın da devam edecek olan Körfez Yarış Pisti'ndeki Türkiye Karting Şampiyonası 3'üncü ayağı ve Rotax Max Chalenge 2013 Türkiye yarışları start aldı. Pilotlar havanın aşırı derecede sıcak olmasına rağmen kazanmak için kıyasıya mücadele ettiler.

Körfez Yarış Pisti'nde iki gün sürecek olan Karting Şampiyonası 3'üncü ayağı ve karting yarış serisi olan Rotax Max Chalenge yarışları büyük bir heyecan içersinde start aldı. İki gün sürecek olan yarışlarda Senior Max ve Junior Max kategorilerinde birinci olan pilotlar Kasım ayında ABD'nin New Orleans şehrinde yapılacak olan RMC Grand Final'de Türkiye'yi temsil edecekler.

İstanbul Karting ve Otomobil Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ertuğrul Ersin "Körfez Yarış Pistinde iki gün süreyle Türkiye Karting Şampiyonası 3'üncü ayağı ve Rotax Max Chalenge 2013 yarışları yapılıyor. Rotax Max Dünya'daki en önemli ve en popüler karting serisi. 60 ülkede yapılıyor. Kategorilerinde birinci olan pilotlar Amerika'da yapılacak Dünya finaline katılacak. Junior ve Senior yarışlarında birinci olacak pilotlarımız Kasım ayında Türkiye'yi temsil edecekler." diye konuştu. - Körfezkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Körfez Yarış Pistinde Karting Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement