Korkunç Görünüşü Sebebiyle Ona 'Hayalet Çocuk' Diyorlar - Son Dakika
Dünya

Korkunç Görünüşü Sebebiyle Ona 'Hayalet Çocuk' Diyorlar

Nadir görülen genetik rahatsızlığından ötürü 16 yaşındaki Hindistanlı gence, köylüleri 'hayalet çocuk' lakabı taktı.

26.11.2016 11:55  Güncelleme: 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hindistan'ın Bihar eyaletinin Nawada bölgesinde yaşayan 16 yaşındaki Mithun Chauhan, nadir görülen genetik bir hastalıktan ötürü bütün vücudu yaralarla kaplı olduğu için normal bir hayat sürdüremiyor. Mithun, rahatsızlığından dolayı yemek yeme ve nefes alma konusunda güçlükler yaşıyor. Ailesi, beş yaşındayken Mithun'u şarlatan bir doktora götürdüklerini, acı veren benleri iyileştirmesi için verilen yanlış ilaç sebebiyle çocuğun sağlığının daha da bozulduğunu iddia etti.

TANRILAR TARAFINDAN LANETLENDİĞİNE İNANIYORLAR

Çocuğun babası Ramji Chauhan: "İlacı aldıktan sonra oğlumun yüzü şişmeye başladı. Bütün vücudu bakır gibi kırmızıya döndü." sözlerini dile getirdi. Mithun, kendisine 'hayalet çocuk' lakabı takan komşularından dolayı zamanının çoğunu evde geçiriyor. Köylülerinin hatta ailesinin batıl inançları sonucu, çocuğun tanrılar tarafından lanetlendiğine inanıyorlar. Bu sebeple ailesinin iyileşmesi için düzenlediği çeşitli ayinlerden de bir sonuç çıkmamış.


RAHATSIZLIĞINA SİNİR DOKULARI KAYNAKLI TÜMÖR TEŞHİSİ KONDU

Mithun Chauhan, yakın bir zaman önce muayene etmesi için doktor Ashwini Dash'a getirildi. Doktor Dash genç hastasına, sinirlere ait bağ dokusundan kaynaklanan tümör (Nürofibrom) teşhisi koydu. Dash, dünyada 33 bin insanın yaşadığı hastalıktan muzdarip Mithun'un tedavi edilebileceğini söyledi. 16 yaşındaki çocuğun yaklaşık 15 bin lira tutacak tedavi masrafları için bir bağış kampanyası başlatıldı. Gündelik işçi olarak çalışan babaya, daha ileri düzeyde bir tedavi görmesi için oğlunu Mumbai ya da Delhi'deki bir hastaneye götürmesi önerildi.


ONU GÖREN ÇOCUKLAR KORKTUĞU İÇİN OKULA GİDEMİYOR

Dailymail'e konuşan Mithun: "Niye tanrılar beni böyle bir hayata mahkum etti. Arkadaşlarım görünüşümden ötürü benimle vakit geçirmek istemiyorlar. Hiç kimse benimle oynamak istemiyor. Çocuklar beni görünce korktuğu için okula da gidemiyorum. İnsanların beni görünce yüzlerinde beliren ifadeden gerçekten korkuyorum. İnsanlar yüzümü gece karanlığında görünce daha çok korktuğu için ailem geceleri dışarı çıkmamı yasakladı. Konuşacak kimsem yok, zamanımın çoğunu evde geçiriyorum." sözlerini dile getirdi.

Korkunç Görünüşü Sebebiyle Ona \'Hayalet Çocuk\' Diyorlar

Son Dakika Dünya Korkunç Görünüşü Sebebiyle Ona 'Hayalet Çocuk' Diyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement