Korkutan İntiharlar - Son Dakika
Yerel

Korkutan İntiharlar

Korkutan İntiharlar

Batmanda son 7 günde 3 kişi intihar etti

06.09.2016 15:57

Batmanda bir haftada üç kişi intihar etti

Batman'da son bir haftalık sürede yaşanan 3 intihar olayı, vatandaşları kaygılandırıyor.

Üçü de ateşli silahlarla canına kıyan 3 kişinin de yetişkin yaşlarda olmaları da dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz hafta Asri Mezarlıkta bulunan çocuğunun mezarı başında canına kıyan 47 yaşındaki işadamı Veysi Demir'in ardından bu kez önceki gün Kozluk ilçesine bağlı Yanıkkaya köyünde oturan Selahattin Kartal (50), bilinmeyen bir nedenle silahıyla yaşamına son verdi.

Son intihar olayı ise batman kent merkezinde yaşandı. Batman'da inşaat ve emlak işleriyle uğraşan 60 yaşındaki Şirin Çelebioğlu, sabah saatlerinde işyerinde namaz kıldıktan sonra canına kıydı.

Çelebioğlu'nun intihar nedeni öğrenilemezken, sabah 09.30 sıralarında Akyürek mahallesinde Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) binası altında bulunan işyerine gelen Şirin Çelebioğlu, iddiaya göre iki rekat namaz kıldıktan sonra başına dayadığı silahı ateşledi.

Çevresinde sevilen bir kişi olarak bilinen Çelebioğlu, kanlar içinde olduğu yere yığıldı. Silah sesini duyan çevredekiler, karşılaştıkları manzara karşısında şok oldu.

Olay yerinde yaşamını yitiren esnaf Şirin Çelebioğlu'nun neden intihar ettiği bilinmiyor.

Olay yerine gelen polislerin yaptığı incelemenin ardından Çelebioğlu'nun cenazesi otopsi işlemleri için Batman Bölge Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Polis, olay ile ilgili soruşturma başlattı. Batmanmedya

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Korkutan İntiharlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement