Arjantin ekibi Gimnasia, Diego Armando Maradona'nın sözleşmesini yeniledi - Son Dakika
Spor

Arjantin ekibi Gimnasia, Diego Armando Maradona'nın sözleşmesini yeniledi

Arjantin Süper Ligi ekibi Gimnasia, teknik direktörü Diego Armando Maradona'nın sözleşmesini 1 yıl uzattı. Arjantin ekibi, bu sezon 18 maçta aldığı 6 galibiyetle 24 takımlı ligde 19. sırada yer alıyordu.

04.06.2020 23:12  Güncelleme: 23:27

Arjantin Futbol Süper Ligi ekibi Gimnasia, teknik direktör Diego Armando Maradona'nın sözleşmesini yeniledi.

Gimnasia Kulübü'nden yapılan açıklamada, Arjantin'in efsane futbolcularından Maradona'nın sözleşmesinin 1 yıl uzatıldığı duyuruldu.

Bu sezon Maradona'nın yönetiminde 18 maçta 6 galibiyet alan Gimnasia, 24 takımın mücadele ettiği ligde 19. sırada bulunuyor. Arjantin Süper Ligi'nde yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle küme düşme kaldırılmıştı.

Arjantin ekibi Gimnasia, Diego Armando Maradona\'nın sözleşmesini yeniledi

Son Dakika Spor Arjantin ekibi Gimnasia, Diego Armando Maradona'nın sözleşmesini yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Seyfi Sezer : Ton ton halin bile süper. Unutulmayan bir efsane Tanrının eli ile tarihinde yer edilen bir efsane.Her zaman kalbimdesin DİEGO 0 1 Yanıtla
  • Y Y 1907: GELMİŞ GEÇMİŞ GELECEK BİR SENİ SEYRETTİK BİRDE SENİ BÜYÜK USTA 0 0 Yanıtla
  • Ferhat : Siz nereden bileceksiniz Maradona bu kardeşim. Mahallede maç oynarken gol attığımızda Maradona gooool diye sevinirdik. Pele Rumenige Maradona Higuhita Tardelli Kuman. Gibi yıldızlar sönmeyen efsane idi. O zananki şartlarda oynanılan Futbol muhteşemdi günümüzde ise sadece Komedi 0 0 Yanıtla

Advertisement