Köy Gençlerinden Örnek Dayanışma - Son Dakika
Yerel

Köy Gençlerinden Örnek Dayanışma

Çanakkale’nin Ezine İlçesi Akköy Köyü’nün gençleri, köy kahvesinde boş oturmak yerine, önce elbirliği ile köy meydanına Atatürk Büstü yaptı, daha sonra köy ileri gelenlerinin de desteğini alarak tüm köy için halka açık kablosuz internet (Wi-Fi) hizmetini başlattılar.

21.06.2016 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Ezine İlçesi Akköy Köyü'nün gençleri, köy kahvesinde boş oturmak yerine, önce elbirliği ile köy meydanına Atatürk Büstü yaptı, daha sonra köy ileri gelenlerinin de desteğini alarak tüm köy için halka açık kablosuz internet (Wi-Fi) hizmetini başlattılar.

Ezine ilçesine bağlı Akköy köyü gençleri, vakitlerini kahvede boş oturarak geçirmek yerine, yaşadıkları yere faydalı bir proje üretmeye karar verdi. Çanakkale Gönüllü Gençlik ekibinin de fikir desteğini alan köy gençleri, bir araya gelerek, köyün meydanında yıllardır eksikliğini hissettikleri Atatürk büstünü tamamladı. Bununla da yetinmeyen gençler, köyün ileri gelenlerinin de yardımıyla halka açık kablosuz internet (Wi-Fi) hizmetini başlattı. Projeyi hayata geçirenlerden olan Emre Arslan, "Köy sakinlerimiz bu hizmetten çok memnun. Sosyal faaliyetlerini anlatarak gençliğimizin sorumluluğunu bizlere yeniden hatırlatan Çanakkale Gönüllü Gençlik Ekibi Derneği Başkanımıza da bir kez daha teşekkür ediyoruz. Umarım vatandaşa hizmet etmek için birlikte farklı projelere imza atarız" dedi.

Çanakkale Gönüllü Gençlik Ekibi Derneği Başkanı Burçin Uzunca, "Her fırsatta gençlerle bir araya gelerek neler yaptığımızı ve birlikte hareket edilebilirse neler yapılabileceğini vurgulamaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz 3 ay önce de burada bulunan kardeşlerimizle sohbet etme fırsatımız olmuştu. Gençlerimizin kahve köşelerinde boş oturarak değil, yaşadığı yer ve toplum için bir şeyler ürettiklerini görmek bizleri mutlu etti. Bu sebeple başta Emre Arslan olmak üzere tüm köy gençliğini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köy Gençlerinden Örnek Dayanışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement