KTK Üyeleri 'Uyaroğlu' Dedi - Son Dakika
Güncel

KTK Üyeleri 'Uyaroğlu' Dedi

KTK Üyeleri \'Uyaroğlu\' Dedi

Kültürpark Tenis Kulübü'nün (KTK) olağan genel kurulu, Kültürpark Tenis Kulübü tesislerinde yapıldı.

15.01.2018 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültürpark Tenis Kulübü'nde Uyaroğlu güven tazeledi

Genel kurula Kültürpark Tenis Kulübü yönetim kurulu üyeleri ve kulüp üyeleri katıldı. Kültürpark Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu'nun tek aday olarak katıldığı genel kurulda Uyaroğlu, geçerli 90 oyun tamamını alarak ikinci kez başkanlığa seçilirken, 10 yıl aradan sonra ilk kez bir genel kurulda tek liste ile seçime gidilmiş oldu.

Kültürpark Tenis Kulübü'nde yapılan genel kurulda Divan Kurulu, Kemal Çolakoğlu, Yüksel Pınar ve Nil Kuyumcu isimlerinden oluşurken, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yönetim kurulu ve denetim kurulu raporları okunup ibra edildi.

10 yıl aradan sonra ilk kez tek liste

Başarılı ve verimli bir dönem geçirdiklerini ifade eden Kültürpark Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu, bu süreçte özellikle sportif anlamda önemli atılımlar gerçekleştirdiklerini söyledi. Başta TEB Kültürpark Cup olmak üzere önemli tenis organizasyonlarına imza attıklarını belirten Uyaroğlu, "Üyelerimizin bizlere olan desteği ve güvenini boşa çıkarmamak için bu iki yıllık süreçte çok çalıştık. 10 yıldan sonra ilk kez tek liste ile gidilen bir genel kurul yapıyoruz. Bu yaptığımız işlerin ne kadar doğru ve yerinde olduğunun bir göstergesi aslında. Bizlere gösterilen bu güvenin karşılığını vermeyi sürdüreceğiz. KTK olarak önümüzdeki 2 yılda da önemli turnuvalar ve organizasyonlarla İzmirlilerin karşısına çıkmayı sürdüreceğiz. Bu konuda bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen üyemiz ve Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Necimoğlu'na teşekkür ederiz" diye konuştu.

Yapılan oylama sonucunda Kültürpark Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Server Uyaroğlu seçilirken, yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Tevfik Pakdil, Ruçem Canbeyli, Kıvanç Korkmaz, Murat Şener, Rüyam Oflaz, İzzet Kohen, Mustafa Çapkan, Arzu Özcan, Banu Abacı, Doğuş Kürkan, Ziynet Öndoğan, Deniz Tanaydın, Berdan Güven, Hülya Ünlü, Belgin Başbakkal ve Pınar Görçiz. Denetleme Kurulu üyeleri ise, Belgin Güler, Beytullah Aldemir, Tuba Berna Baran, Arif Yıldırım, Alptekin Temizer ve Aydan Ersezen isimlerinden oluştu.

Onur Kurulu'nda ise Rami Berki, Azmi Kumova, Yüksel Pınar, Ferit Kora, Aysel Öztezel, Semra User, Osman Savran, Ceylan Şenocak, Göksel Pazarcı, Aydın Ünsal, Nazmi Çetindağ, Bülent Semerci, Aycan Kurtcan, İrfan Sunay, Nazmi Uz, Orhan Sarsar isimleri yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KTK Üyeleri 'Uyaroğlu' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement